Shopping

Nytt til kjøkkenet

Husmorhjertet mitt gleder seg! 

Hvem sa lykke ikke kan kjøpes for penger? Jeg har kjøpt min lykke hos Ipa Bjoll her i Hønefoss. De har nettbutikk også, men bollene ligger ikke i nettbutikken, for jeg spurte spesielt om hun ville ta dem inn i butikken, og det gjorde hun uten å mukke! og nå ligger bollene også ute! Finn dem HER! Ipa Bjoll er en superfin butikk som virkelig er verdt et besøk om du engang skulle være i Hønefoss!

 


De fine bollene (med lokk!) er laget i melamin-plast og du skal være god om du greier å knuse dem, samtidig som de er litt tyngre og mer solide enn vanlig plast, så  jeg vil tippe de holder seg fine lenge. Noen som har erfaringer med melamin-kjøkkenstæsj, kanskje? Rice har såå mye fint til kjøkkenet! Når Baby Agnes en dag skal prøve fast føde tror jeg at jeg må ta meg en tur å finne noen fine kopper og skåler til henne.

Hva med noen av disse søte?   Flere som har lagt sin elsk på Rice? 

 


Sol og shopping

I går var det nydelig vær i Hønefoss, så jeg benytta sjansen til å ta med meg (true med meg..?) kjæresten ut på en liten tur. Veldig deilig å komme seg ut, selv om magen sier fra at den helst ikke vil gå så langt lenger. Ikke nok med at jeg peser som en hval, nå ser jeg ut som en også :D

Idag er jeg 28 uker på vei, og ting har begynt å bli litt halvtungt. Tenk, bare tolv uker igjen til jeg har en liten baby i armene! Kanskje på tide med en ny statusrapport?

Morten elsker å gå tur!

 

Etter jobb idag var jeg en liten svipptur innom SparKjøp etter tips fra en kollega. Der skulle det nemlig være salg på Janus-ullklær til baby , og siden jeg elsker både ull og salg var veien veldig kort. En venninne fikk en liten sønn i natt, så når jeg først var der måtte jeg jo finne noe søtt og lite til han også ♥ I tillegg kjøpte jeg litt mer småtteri til babyen kommer; ull-luer, laken, kluter og sånt småplukk. Godt med alt som er på plass, og nå er det ikke all verden som mangler tror jeg! Det er så godt å være forberedt, regner med det blir mer enn nok av ting å tenke på når det nærmer seg mai, så jeg gjør unna pliktshoppingen av nødvendigheter nå! 

Så, om det er flere som trenger fine, ull- og silkeklær til de minste har de halv pris på veldig mye fint på SparKjøp nå. Løp og kjøp ;)

Ulldress i ull- og silkeblanding. Deilig både sommer og vinter!

Bodykjole i samme kvalitet. Kjempesøt! 
Denne har jeg sett på lenge, så siden jeg både venter jente OG det var salg var valget enkelt.
Tenk så skjønn hun blir i denne! Smelt ♥ 

 

Flere som lar seg friste til å shoppe til småtasser i magen? ♥

Noen som har erfaring med Janus ullklær til de små?

 

PS! Husk å sjekk ut Facebook-siden til bloggen, der kommer det stadig smådrypp og smakebiter på hva som kommer på bloggen fremover! Trykk på Facebook-logoen på høyresida! 

 


Skulle bare ut en liten tur...

...Og turen var forsåvidt ikke så veldig lang heller. Var bare borte i to timer, men guuud så effektiv man kan være om man må!

Planen var å hente en pakke på Posten og en liten svipptur innom Jysk. Men, så parkerte jeg utenfor Bohus, og siden butikken er ny måtte jeg jo inn å se. Jeg burde kanskje husket at det ikke går an å "bare se" på sånne butikker, men det hadde jeg visst glemt idag.

Fikk med meg en nydelig bildetavle som jeg tenkte jeg skulle ha på barnerommet, pluss en liten pyntebøtte som jeg tenkte å ha blomster i (men den eneste blomsten jeg har passa ikke..)
På Jysk skulle jeg se etter en kurv vi kan ha pappsøpla i inne. Jeg har lett etter en fin kurv i evigheter, men av en eller annen grunn har jeg aldri sett på Jysk. Tror den blir veldig kjekk på kjøkkenet, hater at papp og papir bare ligger å slenger før vi omsider bærer det ut. Jeg er litt usikker på stoffet nedi kurven kjenner jeg, men det går heldigvis an å ta det av om jeg blir lei.


Siden det var så utrolig mye salg overalt fikk jeg handla litt babyklær også. Noe i de minste størrelsene og noe litt større. Mange fine farger med både prikker, striper og ugler! Nå syns jeg lillejenta kan vokse seg stor og frisk og komme ut snart!

Og muligens ble det noe til meg selv også, men det er egentlig en ting jeg ikke har lov til å kjøpe.. Noen som gjetter hva? (Nei, selvfølgelig ikke vin..)

I morgen reiser jeg til Sandvika for å treffe fine Sandra, en god venninne som også har kul på magen! Kanskje det blir noen fine magebilder å vise fram? 

 

Viser dere bilde av det jeg henta på Posten senere! Har nemlig en fin nettbutikk å anbefale dere!

 

Psst! Nevnte jeg at jeg har verdens snilleste mann? Han kom hjem med en liten gave til meg idag, siden jeg pjasker og ordner så mye når jeg går hjemme om dagene. Ville bare vise at han satte pris på meg. Smelt ♥Hva skal dere i helga?

Ha en nydelig helg! ♥


 

Nettshopping er den beste medisin

Idag var første dag på jobb etter tre ukers sykmelding. Jeg tok en myk start med kontorjobbing idag, men kroppen og magen likte ikke det heller, så kynnerne var på plass fra første stund. Det ble nesten full dag, noe som resulterte i en krampeguri på sofaen nå. Gud, hvor jeg elsker sofaen nå. Det er det eneste som lindrer nå - å ligge.

Men, et lite lyspunkt var alle (alle to..) pakkelappene som lå å venta på meg etter juleferien. Jula var nemlig fin til å nettshoppe litt, det var jo blitt salg på julepynt! Litt rart å få julepynt når jeg egentlig vil kaste jula langt vekk, men jeg greide ikke la vær. Gyngehesten fra Lene Bjerre har jeg hatt lyst på lenge, og når det plutselig var halv pris var det jo ikke så mye å lure på. Alt fra øverste bildet bestilte jeg fra Solstrand Interiør, men det ser faktisk ikke ut som om de har salg lenger. (Sorry..)

Neste pakke var fra ELF, verdens billigste sminke. Betalte rett under 200 kr (tollgrensa, vettu) for alt på bildet, blant annet verdens beste mascara. Gleder meg til å ta den i bruk, for i det siste har jeg brukt verdens mest oppskrytte; Isadora Big Bold mascara. Verste møkka jeg noen gang har hatt i ansiktet, holder knapt ut formiddagen før den har dryssa ned og gråmalt halve ansiktet. Nydelig. At så mange bloggere anbefalte den kan bare bety èn ting; Kjøpt og betalt...

Anyways, nok syting fra denne kanten. Egentlig har jeg det ganske fint. Blir bare litt smågrinete av å ha vondt hele dagen. Nå skal jeg hente katten, krølle meg godt under pleddet og nyte å være lat - fordi jeg må.

 

Har dere noen tips til nettsider som har salg? Vet ikke hvor mye jeg kommer meg ut i disse tider, men jeg vil jo fortsatt shoppe på salg! ;)

 

Ha en fin kveld! ♥Årets kuleste julegave

Når jeg så denne skjorta måtte jeg bare kjøpe den til pappa.Kjøpt på probat.no

 

Årets kuleste?


Første innkjøp til babyen

Nå når jeg er over halvveis i svangerskapet syns jeg at jeg kan begynne å kjøpe inn litt til tulla vår. Jeg har greid å styre meg frem til nå, men jeg ga meg selv lov til å begynne å kjøpe inn etter jul, og nå er det jo nesten etter jul, så da ble det en liten shoppingrunde siden vi (jeg og bebis) var så heldige å få gavekort på en fin babybutikk til jul!Herremin, har du sett noe så lite og nusselig? Dette er de første rosa klærne til lillejenta vår; en body med fine detaljer, en god pysj og en strømpebukse med fugl på rumpa. Alle klærne fant jeg på en fin babybutikk som vi har her hjemme; Mini & Mollå.

Da jeg kom hjem fra den lille shoppingrunden min dro mamma fram en stor pose med babyklær som søskenbarnet mitt hadde kommet med (som de igjen hadde fått av min søster som har to jenter). De har ei jente på litt over året, så der var det mye rosa! Og mye fint! Over 30 plagg tilsammen, så da trenger vi jo nesten ikke mer i de minste størrelsene, det er jo uansett ikke lange tida hun rekker å bruke det? Klærne er allerede brukt av tre små jenter, men det synes knapt at de er brukt, så det er nok ikke mange ukene. Helt topp å få arve så mye fint! Jeg har ingen problemer med å arve klær så lenge jeg vet hvem som har hatt klærne før. Kjøper nok ikke babyklær på Fretex...Og tilslutt denne lekre retro sparkebuksa som kom fram fra mørkeloftet. Litt lurvete og preget av å være over 35 år gammel, men så søt da? "Meow" og hvite katter, den er jo som skapt for oss!


Og tilslutt en liten godbit til a' mor sjøl, som plutselig har begynt å få litt hovne bein om kveldene. Her må åreknuter og diverse forebygges!Flere som shopper til småtrolla sine?


Lagersalg!

Etter jobb dro jeg en  liten tur innom et lagersalg som var i nærheten. Et passe lite lagersalg med ca ti tusen mennesker. Det var Florence som hadde utsalg, så det var mange fine julegaver å hente! Synd jeg er ferdig med alle..

På det ene rommet var det plukk-og-betal, men der var det så gærne tilstander at jeg rømte før jeg fikk gått hele runden. De hadde mye fint, men spesielt billig var det ikke, selv om det var 70 % avslag på mye (Er det noen som betaler 1600 kr for et sengesett??). 

Posesalget derimot, der var det 4-5 personer og massevis av pappesker, så der kosa jeg meg. Ta en pose - fyll den opp - betal 400 kr. Gud jeg fant mye fint! Noe av det blir nok gaver, men skitt au, jeg legger ut bilder uansett!

Pysjer til barn og voksne, tightser, tunikaer, bamser, topper, sengesett til baby, duker, sokker + + + 

Fire nydelige sengesett til baby. Kjøpte både blå og rosa, så får vi se hva det blir hos oss. Dette kan jo være en fin gave også? Og ingen jentebabyer har vel vondt av å sove i blåruta sengetøy?

Blå tights med stjerner som blir kosebukse til den gravide bollen og lange sokker med stjerner på.

Hoho, bare sokkene kosta egentlig 198 kr per par! Jeg kan bare drømme om hvor mye jeg har spart idag. Sikkert tusenvis. (Herregud, jeg blir så typisk dame på salg..) Jeg hadde aldri kjøpt så mye dyrt uansett, men sengesett, koseklær og pysjer må man jo alltids ha.. 

 

Flere som har vært på lagersalg?Kiss kiss!

En herlig luksus for mor. Må da være lov å unne seg litt for å føle seg fin i ny og ne? Pout!

 

Hva gjør du for å føle deg litt ekstra fin? 

 

Ut med det gamle - inn med det nye!

I det siste har jeg brukt en gammel veske som jeg redda fra å bli kasta på søppeldynga. Ikke fordi den er spesielt pen, men den er superpraktisk, og den har jo en viss sjarm..?


Slitt, sa du?

Men, man kan jo ikke gå rundt med en søppelhaug heller, så nå har jeg funnet meg en ny. Eller, det vil si; den fant meg. Jeg hadde egentlig gitt opp, for erfaringsmessig er det ikke mulig å finne noe når man leter. 

Jeg har jo tusenvis av vesker, men ingen som er praktiske nok til å bruke på jobb. Her snakker vi notatbøker, kalender, verktøy, penner, mobiler og nøkler, og alt må som regel opp kjapt, så her er oversikt viktig!


Veske fra H&M Divided, 199 kr.

Og dessuten... 

...er den ikke bittelitt lik Mulberry Alexa? Ok, kanskje bare håndtaket på toppen da, but still...                                                                                                                               Bildet er lånt herfra.

 

Hva syns du? Var den ikke fin? 


Helgens lopper

I går var jeg på loppemarked, noe resten av Hønefoss tydeligvis også var. Når jeg kom, ti minutter før det åpna, var det allerede stappfullt foran inngangsporten, det stod sikkert hundre personer klare til å angripe loppene. Og det gjorde de. Jeg så mange fine lopper forsvinne foran øynene mine, blant annet en gammel, lysegrønn kjelke som hadde vært nydelig å pynta inngangspartiet med til vinteren.

Siden det var så mye folk var det vanskelig å komme til, men noe fikk jeg med meg;


Brillehus i mørkeblått skinn, 5 kr. Nå kan jeg endelig kvitte meg med det stygge fra Specsavers.

Kort jakke fra Line of Oslo. Etter en liten Google-runde fant jeg ut at denne sikker har kostet rundt tusenlappen en gang, men jeg fikk den for 25 kr! Den er ikke så shiny som på bildet, det er blitzen sin feil..


Kjole fra Floyd. Kjenner jeg er litt usikker på om jeg liker den eller ikke. Den satt fint på, men jeg er usikker på mønsteret. Hva synes dere? 

Og til slutt, en liten sneakpeak på den siste tingen jeg kjøpte. Kronen på verket. Den er så nydelig fin, men jeg må finne det rette stedet til den, før den er klar til å vises fram... 

Ser du hva det er..? ;)

 

Har dere vært på loppemarked i år?


Min helg

Dette er siste helga av ferien min, og mandag er det på'an igjen på jobb. Jeg kjenner jeg ikke hadde nekta om jeg hadde fått en uke til, men ser ikke ut til at jeg får det kasta etter meg..

I går  hadde jeg planlagt en seriøst avslappende kveld på kontoret med min nye idè (som jeg har lånt fra verdens søteste Amanda), en inspirasjonsbok med alt mulig av ideer og drømmer til vårt fremtidige hus. Boka kan jeg vise dere senere, når jeg har kommet litt lengre på den.

Kosekvelden min ble plutselig avbrutt av en nydelig herremann med en flaske rød. "Ok, et glass rødvin er jo godt!". Eller to, eller tre. Og når en hel gjeng fra klassen til Morten allerede hadde planlagt å dra ut på byen var vi visst plutselig på vei ut vi også. 

Og jeg får samtidig vist frem det lille jeg kjøpte på Kypros. Kors-ring fra søtt, lite supermarked og kamera-smykke fra Topshop. Mine elskede, gamle fjærøredobber som jeg omsider fikk brukt, men som jeg selvfølgelig mista en av (til Mortens store lykke, han mener de ser ut som døde mus..)

Og her er de nye skoene mine! Kjøpt i en liten, luguber skobutikk på Kypros. "Special price for you, bomba, bomba!"

Og når vi kom hjem i fire-tida var det bare en ting å gjøre; se på Dansefot Jukebox!

Og sende inn meldinger på chatten... Harry er altså chatverten som tror jeg kaller ham en rampebass. Hah!

Idag blir en rolig dag på sofaen, kanskje jeg fortsetter på inspo-boka mi også. Jeg kjenner at dette ikke er dagen for de store anstrengelsene... 


Har dere hatt en fin helg?  ♥


Sofie goes Livingdoll

Jeg ble så innmari inspirert av Elise - Livingdoll - når jeg så den søte lille mobilvesken (phonecasen) hun hadde fått, at når jeg kom over en lignende en på H&M for noen dager siden måtte jeg bare slå til.

Jeg greier ikke helt å bestemme meg for om den er harry eller lekker, kanskje litt av begge deler? Praktisk kan den ihvertfall være, her er det både plass til telefon, penger og kanskje en nøkkel. 


Bildet er lånt fra hennes blogg.

 
Min er kjøpt på H&M på salg til 30 kr! Bittelitt billigere enn Elise sin til 1100 kr...Hva synes dere? Harry eller lekker? 


New in; Hatt og boots!

Måtte visst til byen en tur i går. Måtte visst ta med meg et par ting hjem også.

Jeg har kanskje ikke fortalt det, men de siste månedene har jeg vært på utkikk etter en hatt. En cool, laidback stråhatt-ish kul en. Jeg har nok prøvd nærmere femti hatter, men alle har sett rare ut. De ser kule ut på modellen i butikken, på bildene OG på vennene mine, så jeg har konkludert med at det er hodet mitt det er noe feil med og slått meg til ro med at det ikke blir noe hatt.

Until... 

Hatt fra Lindex, 99 kr.

Det hjalp tydeligvis å slutte å lete, for plutselig lå den foran meg. Wiii!


I vinter var det biker-bootsene som var favoritten. Det er de forsåvidt enda, men de blir litt varme på denne årstida, så når jeg kom over noen sommerlige, lyse boots igår, måtte jeg bare prøve. Jeg skulle jo egentlig ikke kjøpe sko på en stund - men - de var både superbehagelige og superkule, så da måtte jeg bare. Til gjengjeld lot jeg være å kjøpe både middag, smågodt og snus, så jeg føler egentlig at jeg har spart dem inn igjen. Det rettferdiggjør vel skokjøpet mitt, ikke sant..? Joda.

Willy er linselus...

Tenk så lekre disse blir til kule dongrishorts, mønstra strømpebukser eller brune legger! 
Yes, please, gleder meg allerede! 


399 kr på ØkonomiSko

 

Flere enn meg som snik-shopper utenom budsjettet? 

PS! Er du en reser på å lage header? Sjekk ut headerkonkurransen HER!

Shoppiiiiing!

Ettersom jeg fikk mer feriepenger enn jeg (så for meg typ 0 kr, siden jeg jobba så lite i fjor..) var gleden stor når jeg fikk mye mer enn 0 kr inn på konto! Det syns jeg måtte feires med en liten tur på Kuben, vårt lille kjøpesenter. Egentlig skulle jeg bare ha en søt, blomstra topp, men når det lå så mye fint i nærheten måtte jeg jo prøve. Det er vel lov..? Det var heller ikke feil at jeg plutselig fikk 30% avslag når jeg kom til kassa, da ble det jo nesten gratis!Topp, highwaist-shorts og strømpebukse fra Lindex.
(OG, shortsen har både hold-in effekt på magen og push-up effekt på rumpa, det kan vi like)Og endelig har jeg også min egne fuglekopp fra Pip Home. Kjøpte den på Hadeland Glassverk i helga. Jeg tror jeg vil ha den på jobb; både pynt på pulten og praktisk, det liker jeg!

 

Hva syns du? Noe du likte? :)


Vintage-faaaashion og nye innkjøp

Idag var jeg i byen en liten tur.  Fikk ordna mye av det jeg har tenkt på en stund, og det er alltid så godt. Var og så på mange av tingene jeg posta i går kveld, men klokke-putetrekket fantes bare i svart og blomstermugga var på størrelse med et fingerbøl så da sparte jeg de pengene ;) 

Men jeg fikk da brukt noen penger.. Jeg fant mye fint, både til fredagens hagefest og ellers til huset. Og takk kjære lesere, dere hadde rett i at JYSK kunne ha rimelige fleecepledd, der fant jeg noen fine, offwhite til 25 kr stk! De måtte jo få bli med meg hjem!

Sløyfene har jeg knytt på selv, må jo se best mulig ut når gjestene kommer 

Siden jeg har blitt over snittet glad i roser i det siste måtte disse serviettene også få bli med hjem ♥
 

Her er voksduken jeg kjøpte. Den skal få pynte opp hagebordet til sommeren


Jeg fikk også ordna beis til gjerdet, så nå er jeg igang! Et langtekkelig arbeid, men det er såå godt å endelig være igang!

Supergira fordi jeg -endelig- kan male gjerdet!Blir det ikke fint? :D


Til antrekket idag valgte jeg verdens kuleste vintageveske. Den hadde storesøstra mi på 80-tallet, og jeg husket jeg og mellomste søstra mi lekte med den når vi var små. Nå er den jo skikkelig faaashion! Alle de store motebloggerne har oransje vesker, så da vil jeg også ha :D

Bilder tatt i speilet blir alltid like bra.. ;)
Mange bilder å fordøye her. Nå blir det biff med kjæresten, og en avslappende kveld. Kanskje litt husarbeid om jeg orker, i morgen kommer nemlig huseierne innom og vi skal diskutere hva vi skal gjøre med innkjørselen. Den er nemlig ikke veldig pen slik den er nå.. 

 

Har dere planer for kvelden?
Ha en kjempefin lørdag! ♥

Dagens loppemarkedskatter

Seint i går kveld fant jeg ut at det skulle være loppemarked like i nærheten, gjett hvem som ble ivrig! Jeg fikk med ei venninne, og sammen dro vi skattejakt. Ingen av oss hadde spesielt stort budsjett idag, men jeg tror ikke vi handla for mye over hundrelappen noen av oss.

Ved første øyekast så det ut til å være en søppelfylling uten like, men etter noen runder og litt graving fant vi noen skjulte skatter. 

Jeg kom hjem med dette, til den nette sum av 90 kr; 

Kurv, som jeg så for meg kunne være fin å ha ute i hagen. Tenkte først å ha pledd i den, men den blir nok litt liten. Har dere noen forslag? Pusekattoppbevaring kanskje?
Vekt i messing, den skal nok få samme behandling som den femarma lysestaken fikk.


Grå strikka bomullsgenser. Særdeles brukbar etter noen runder i vaskemaskina


Og sist men ikke minst! Et par nydelige grå wedges jeg prøvde på Bianco for noen måneder siden. Den gangen kosta de 1100 kr, jeg fikk dem + genseren for femti (!). Fargen på bildet er ikke helt lik virkeligheten, men de er veldig fine og lite slitt, perfect! Blir nok veldig fine til sommeren, når svart fort kan bli brutalt til lyse klær.
Jeg er såå fornøyd med dagens funn, og gleder meg allerede til neste loppemarked. Jeg tror det må være det morsomtste jeg vet. Jeg skulle bare hatt større hus... 

Hva syns du?
Var dette noe du selv kunne tatt med deg fra loppis?


Søndagens loppemarkedskatter

Søndagen var dagen for loppemarked i Oslo, og på Birkelunden var det mange fine skatter. Ikke det billigste markedet jeg har vært på, men det var mye fint der. Litt mer ordentlige ting enn det man ofte finner.

Jeg har lenge lett etter en gammel bibel til å pynte opp gangen, men aldri funnet en som er slik jeg har sett for meg. Før nå. Den jeg fant er fra 1913 og består bare av det nye testamentet, men det er ikke så viktig, jeg skal ikke lese i den... Tilgjengjeld er den illustrert! Hundre kroner måtte jeg gi for den, særdeles overkommelig for en ting jeg har lett lenge etter. Vet ikke om Morten var så veldig begeistra for en bibel, men jeg er ikke akkurat Antichrist, jeg syns den er et fint symbol for tro.

Syns den ble veldig fin på kommoden i gangen. Akkurat slik det skulle bli!


Vi gikk mange runder, og jeg fant også to små, gamle, fine rammer og en nydelig mormor-skål. Tror faktisk mormor har maken :)


På markedet på Blå kjøpte jeg en morsom ringen, laget av en dyktig dame ved navn Vibeke, som også har blogg. På det siste innlegget har hun også skrevet om søndagens marked. Sjekk ut bloggen hennes her!Sånn. Det var søndagens skatter. Jeg er superfornøyd med funnene mine og gleder meg til loppemarkene popper opp her i området også. Jeg klør i fingrene!

Flere enn meg som gleder seg til loppesesongen starter for fullt?  

Fine funn på årets januarsalg!


Tim Berg - Seek bromance

Etter lønningsdag var det endelig min tur til å gå på januarsalg! Torsdag var jeg og en venninne i byen for å få med oss siste rest av salget, noe som viste seg å være smart ettersom det var "halv pris av halv pris" og 70 % avslag på omtrent alt! Ikke feil.

Her er noe av det jeg fant! Prisene husker jeg ikke, men ingenting av det var særlig dyrt, vil jeg tro. Hjernen min er fortsatt innstilt på Jeg-er-fattig-student-og-har-egentlig-ikke-råd-til-klær...


Kjole/lang genser med gullpaljetter, fra BikBok. Glinser ikke så voldsomt
som på bildet, så denne blir sikkert fin på jobb!


Halvlang genser med nagler på skuldrene, fra VeroModa


Kort, svart vest med knapper, fra H&M. Rustfarga genser med skulderdetaljer,
fra VeroModa. Ser for meg at disse to kan være fine sammen?


Dongriskjorte jeg har hatt lyst på lenge, fra H&M, og verdens fineste veske
som jeg også har sikla på i et par måneder, perfekt til jobb! Fra Vila/Pieces


Kort "skinn"jakke fra SparKjøp (!)
. Deilig, vid kosebukse i dongri fra H&M.
Tøysko fra Økonomisko, og DE husker jeg prisen på: 30 kr! 70 % avslag!
De står jo godt i skapet til våren, når jeg uansett hadde kommet til å kjøpt dem...


Sovemaske fra H&M,  siden mannen liker å lese på senga
når jeg vil sove, og nydelig rosa skjerf fra CMYK


Ring fra Vila/Pieces (elsker den!) og armbånd fra Lindex

og sist men ikke minst...


Det svært etterlengtede øredobbstativet fra Lisbeth Dahl. Det
har vært utsolgt flere steder i lange tider, men nå er det endelig
mitt! Noen av øredobbene er også nye, de kommer fra CMYK
og Pieces.

Så, årets første bomkjøp. Jeg har sett ulike versjoner av zink-skjeer på forskjellige blogger, og de er både fine, røffe og praktiske på en gang, så når jeg fant disse på en nettbutikk til bare 10 kr stykket slo jeg til! Skuffelsen var stor når jeg pakka dem opp og fant disse:


Superminiskjeer! Sikkert for krydderbokser eller noe, for disse
var litt i minste laget for det jeg tenkte å bruke dem til; havregryn,
mel og oppvaskmiddel... Måtte ta bilde av oppvaskkosten også,
for å vise hvor bittesmå de er... Ikke rart de var billige!

Var det noe du likte spesielt godt? Har du vært på januarsalg?

This is my lucky day!

Å, for en deilig dag dette har vært! Sove til jeg våkna, rolig start på dagen, før jeg og min kjære tok oss en liten tur på Kuben kjøpesenter siden det var søndagsåpent. Jeg gjorde et siste forsøk på å finne noen gode, varme vintersko og jammen fant jeg ikke et par! Superdeilige Timberland-sko som passer både til bukse og perfekte til en kjolejente som meg. Endelig slipper jeg å fryse på beina!Kan snøres helt opp, eller kanten kan brettes nedDeilig pelsfôr inni

Etter at jeg begynte i ergo-jobben fant jeg ut at jeg trengte en stor veske med plass til alle permer, kataloger, skjema og ellers ting jeg må ha med meg i hverdagen, og en slik veske fant jeg på HM Divided! Svart "skinn" med stor plass, og både skulderrem og korte reimer. Perfect!


En nysgjerrig Snö ser beundrende opp på mamsen ♥
Er ikke mamma'er de fineste i verden, kanskje?

Og... My lucky day slutter ikke her...
Når vi kom hjem igjen hadde Morten en liten gave til meg, en førjulsgave. Sukk, jeg er verdens heldigste, han er så søt noen ganger! Han hadde sneket seg bort til parfymeriet når vi var på Kuben og kjøpt denne til meg. Den har jeg ønsket meg lenge ♥
 

Ups, en liten shoppingrunde igjen...

I dag, lørdag, var jeg innom Plantasjen en tur for å kikke om det var noe fint til huset. Overraskende nok var det det... Jeg fant et fint halmhjerte til gi-bort-pris (29 kr) som fikk henge på ytterdøra, litt pynt må de få ha de som går forbi her også! PS! Ser du Snö? Hun er også flink til å pynte opp fasaden, hun har fått fast plass ♥


Vi har lenge vært på utkikk etter lampetter til stua, men de eneste vi har funnet er fra IKEA, og der har vi ikke vært på en stund. På shoppingrunden var vi også innom Lampehuset, og der var det salg  i massevis (nevnte jeg at jeg dras mot salg? hihi) og der fant vi verdens fineste lampetter som passer perfekt til stilen vi har! Hurra, de fikk bli med hjem, og omtrent sånn ble de seende ut på veggen:


Akkurat passe grandma', og hvit og fin med nydelige prismer. Lampeskjermen kjøpte vi utenom, i butikken var den montert uten, men med en fancy pære, men det så bare rart ut spør du meg... Vi kjøpte to lamper, men selvfølgelig hadde de bare en skjerm igjen, så den neste kommer over jul. Lampa er uansett montert opp, og det ble superfint! Gir et lunt og fint lys, og skaper enda bedre stemning i stova!

Jeg får komme meg i seng snart... Kjæresten ser en eller annen mannefilm jeg ikke helt ser poenget i å se (The Expendables) så da ble jeg sittende på pc'en, og her har jeg visst sittet en stund. Siste oppladingsdag før ny arbeidsuke i morgen, så jeg får komme meg i seng så jeg får noe (les: gjøre ingenting!) ut av den!

Goodnight!

Legger til en nydelig cover av en John Mayer låt, har postet en låt av disse guttene før, utrolig flinke! Det tar noen sekunder før sangen starter, men den kommer!

Justin Robinett &  Michael Henry - Slow dancing in a burning room (John Mayer cover)

 

 

Shopping og helgekos!

Har visst vært litt slapp på bloggfronten den uka her, men det tar på å begynne i full jobb! Men nå er det helg, og jeg nyter den til det fulle. Merker jeg setter litt ekstra pris på at det er helg nå, godt å kunne sove til jeg våkner for så å få en rolig start på dagen med de siste oppdateringer på nyheter og blogger, kun med selskap av en kopp te og en kakemann.

I går var jeg innom Kuben, altså kjøpesenteret i Hønefoss, for å treffe en venninne å shoppe litt (Payday!). Det var nattåpent i går, så det var mange gode tilbud, så jeg slapp å bruke noe særlig penger selv om jeg fant mye fint! Etter at jeg fikk tips til jobbantrekk fra Frank tenkte jeg at jeg skulle se om det var lignende å finne i butikkene, og det var det jo... Den grå strikkejakka i nederst i midten minner litt om den Frank fant til meg, men til en litt hyggeligere pris (syns 2800 kr var litt stivt for en strikkejakke..). Buksa er smal og litt høy i livet, som gjør at beina ser bittelitt lengre ut. Den gammelrosa genseren ser jeg for meg kan være fin til et skjørt eller bukse med høy liv.


Gammelrosa genser med fine skulderdetaljer fra H&M, 50 kr.
Rød, lang hettejakke fra BikBok, 79 kr.
Bukse fra Lindex, 299 kr.
Lang, brun strikkejakke fra Match, 399 kr.
Kort, grå strikkejakke fra VeroModa, 150 kr.
To lange topper med blondekant fra VeroModa, 150 kr for to.

Trenger ikke koste noe særlig, selv om man vil fornye seg litt! Dessuten dras jeg alltid mot salgsstativene for å se om det henger noe fint der, og noe ganger er jeg heldig! Siden det var nattåpent på Kuben, var det salg overalt; perfekt! Var på utkikk etter noen fine, varme vintersko også, men fant ingen. Var ett par som kunne vært aktuelle, men de var hvite med gulldetaljer, så det så ut som de kom rett fra hood'en (Bling!). Hadde de bare vært brune...

PS! Husker dere lyset jeg lagde for en ukes tid siden, som jeg skrev om HER? Nå har det brent ned et stykke, og når det kommer ned mot der servietten er smeltet fast blir det ganske brannfarlig, så IKKE gå fra det når det er tent! Plutselig tar servietten fyr, så brenner det heftig i et par sekunder før det slokner. Hvis det står noe lett antennelig i nærheten kan det fort gå galt, så følg med lyset om dere skal tenne det. Er kanskje like greit å bare ha det til pynt?
Nå skal jeg bruke dagen på å rydde og vaske huset, det har blitt litt nedprioritert den uka her kan du si...

God helg!

hits