Musikk

Sanger du trodde du hadde glemt II

Åh, her lukter det opptakskassett lang vei! Denne sangen husker jeg fra jeg var forholdsvis ung, kanskje 8-9 år, noe som kan stemme bra siden sangen kom i 1995. Jeg husker jeg syns det var stor stas å få lage opptakskassetter fra mine eldre søstre og søskenbarns cd'er og kassetter, og dette bandet var representert flere ganger. Godt å få god musikksmak inn tidlig.. ;)

La meg presentere...

RedNex - Wish you were here

 

Flere som digga dette bandet? 

 

 


Sanger du trodde du hadde glemt I

Etter å ha hørt gjennom en gammel spilleliste og noen gamle bortgjemte cd'er fant jeg mange fine sanger som jeg hadde glemt av. Jeg må bare dele! Blant annet fant jeg en låt fra denne godbiten...Darren Hayes - Insatiable

Igrunnen en veldig fin sang, men når den kom i 2oo2 var jeg 15 år og syns teksten var altfor klein til å høre på den foran mamma og pappa, så da fikk den kanskje ikke all lyttetiden den fortjente. Altså..."Turn me on/never stop/Wanna taste every drop". Rødmer bare av å skrive jeg...

Men, låta er jo forsåvidt fin den..

Noen som husker den? 


Rolig spilleliste for en rolig helg

Da var helga plutselig her igjen, og som jeg lovte på Facebook-gruppa til bloggen legger jeg ut en ny spilleliste. Det er mange rolige låter denne gangen, merker musikkvalget gjenspeiler aktivtitetsnivået mitt.. Magen vokser stadig, så jeg føler meg som en middels stor hval. Lurer på hvordan det blir om to måneder..? 

Morten ville også ha et ord med denne gangen her også. Ti poeng til de som finner sangen han ville ha med... Mine favoritter denne gangen er nok Somebody I used to know og Mirror.

 

Trykk HER for å komme til lista!

PS! Om dere Subscriber får dere med dere om jeg legger til flere låter!  

 

Nå skal jeg fortsette på gullrekka på TV sammen med en deilig skål med jordbær! Fant nemlig deilige jordbær på Meny idag, og greide ikke gå fra den. Can you blame me? 
Fant du noen nye musikkfavoritter?

Hva er deres helgeplaner? 

 


 


Spotify-spilleliste til helga!

Da jeg begynte å blogge la jeg ofte ut musikk, men av en eller annen grunn har det bare blitt sjeldnere. Nå syns jeg det er på tide å komme med en spilleliste igjen!

Som vanlig er det en god blanding av mange sjangre, og noen av låtene er de jeg ikke greier å gi helt slipp på. Hør bare på intromusikken til Game of Thrones - så nydelig! Favoritten akkurat nå er nok Train - Drive by, den er så innmari catchy! Bare spør Baby Agnes, mor greier nemlig ikke å stå i ro når denne låten kommer på :D


Trykk på bildet for å komme til spillelista!


I helga drar jeg til Oslo for å besøke min fine gravide bolle, Sandra, for på søndag skal vi på Disney on ice! Kjenner jeg gleder meg som en unge! Morten er sjeleglad fordi han slipper å være med, hihi.

 

Noen av dere som har vært på Disney on ice før?

Fant du noen nye favorittlåter?

 

♥ PSST! Det er fortsatt noen dager igjen av give-awayen min! Du finner den HER!

 

 


 

Ny musikk til helgen!

 

 

God helg!

♥

Min spilleliste - Sofie 17 år

Midt i ledningskaoset i en av kurvene mine fant jeg min gamle mp3-spiller. Den kjøpte jeg i 2oo4, altså da jeg var 17 år, og den holdt i mange år og den var med i tykt og tynt.
På den ligger det rundt 1ooo gode, gamle sanger som frembringer mye følelser, på godt og vondt (vet ikke om jeg ville vært 17 år igjen, for å si det sånn).


Jeg syns å huske at jeg var ganske bad-ass når jeg var ung, men musikksmaken avslører en del guilty pleasures. 

Det jeg husker er mye god punk, rock og metal, men innimellom finner du både sukkerpop og techno. Ups, der røk det imaget...

Hanekam-guri på Norwegian Wood, like før System of a Down-konsert. Altfor ung til å få kjøpt øl, for å si det sånn..

Sofie, 17 år, og prøver seg på et kult bilde... Jeg tenkte å dele noen godbiter med dere så her kommer noen av de mest spilte;

 Millencolin - Ray

Suicide Machines - Sometimes I don't mind

Everlast - White trash beautiful

Nik & Jay - Hot

Bad Religion - Sorrow

DJ Balloon - Techno rocker

C-Bool - House baby

Morning Wood - Nth degree

Coheed and cambria  - A favour house atlantic

Catch 22 - Keasbey nights

Tool - Schism


Som dere kanskje ser ut av lista hadde vi en del syre-party på folkehøgskolen (når jeg var 18), ergo; nts nts nts og iherdig vifting og "steking" med armene. Techno rocker slo alltid an! 

 

Var det noen gamle favoritter å finne? Hvordan var musikksmaken din når du var ung?

 

There's nothing wrong in loving who you are...

...cause He made you perfect, babe.

Jeg er nok ikke alene om jeg sier at jeg digger Lady Gagas Born this way. Her om dagen kom jeg over en innmari kul cover av låta. Den er laga av en jeg har sett mye annet til, blant annet posta jeg denne låta av han for noen måneder siden.

Sjekk ut låta her:

I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes ♥

Mine favorittlåter akkurat nå

♪♫ ♪♫ ♪♫♪♫ ♪♫ ♪♫♪♫ ♪♫ ♪♫♪♫ ♪♫ ♪♫♪♫ ♪♫ ♪♫♪♫ ♪♫ ♪♫♪♫ ♪♫ ♪♫♪♫ ♪♫ ♪♫♪♫ ♪♫ ♪♫♫ ♪♫ ♪♫♫ ♪♫

Nå er det noen uker siden jeg har delt musikklista mi med dere, så jeg tenkte at det var på tide at dere fikk se og høre hva jeg hører mest på for tida.

I bilen går det mest i p3, så mye av musikken er hentet derfra, men også mye jeg har oppdaga her og der.

Trykk på hjertet for å åpne lista i Spotify.

Den nydeligste låta av dem alle ligger ikke på Spotify, så den får dere servert her. Jeg kan høre på den tusenvis av ganger uten å bli lei. Her synger hun live, så det viser jo at hun faktisk kan synge! Nydelige Adele med den like nydelig låten Someone like you

Fant du noe du likte?


Ny musikkliste!

De siste dagene har jeg surfa mye etter musikk og fått laga meg en ny spilleliste, som jeg selvfølgelig deler med dere! Dere må ha Spotify for å få åpne lista, og har dere ikke det er det på tide at dere får det! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten... En super måte å finne ny musikk på, og dele med venner.

En av låtene jeg har funnet, Slap my hand, fant jeg på Isa sin blogg. Låta er fengende og kul og det er kjæresten hennes som synger i bandet. Jeg er hekta!

To av låtene er blitt nye treningsfavoritter, Halo og Tonight (I'm fucking you). De holdt meg gående gjennom hele joggeløypa mi, og kan virkelig anbefales til trening!

55 Escape er et av favorittbandene mine, og PT-kompisen min spiller i bandet. Kul, hardtslående rock! De har mange låter liggende på Spotify, så sjekk ut resten også!

Trykk på bildet for å komme til lista på Spotify!

 

Når vi er inne på musikk... Sjekk ut siste innlegget på bloggen til Kari - Lillesmurf! Hun skriver om Chris Medina som hadde planlagt bryllup med kjæresten sin da hun ble utsatt for en ulykke og ble hjerneskadet. Han skrev en sang basert på bryllupsløftene han hadde skrevet. Sterk historie, men nydelig låt! Se videoen så skjønner du hva jeg mener ♥

Chris Medina - What are words

Fant du noen nye musikkfavoritter?
Leste du historien om Chris Medina og kjæresten?

♥ ♥ ♥

 

Musikk for å kaste ut jula!

Nå er jula vel overstått, og uansett hvor koselig det har vært er det alltid godt å rydde den vekk å komme i gjenge igjen. Ribba og pinnekjøttet er borte, marsipanen og konfekten er borte og kun sidefleskets økte volum vitner om høytiden som nylig var. Og så alle nissene og engelene da. Misforstå meg rett, jeg elsker jula og (nesten) alt ved den, men hele opplegget er temmelig intenst. Massevis av pynt, pene klær og høye hæler, altfor mye mat hver dag og familiebesøk i hytt og pine. Nå misforstår dere meg kanskje igjen, men poenget var at NÅ, nå er det på tide å rydde ut jula og komme igang med det nye fine året, 2o11!

Byebye christmas!

Og til juleutkasting trenger man musikk! Josh Groban har fått ferie til neste jul, og Sissel Kyrkjebø har fulgt med han. Nå er det på tide med nye hits, og jeg skal gi deg mine beste rydde-ut-jula-sanger, så nå kan du kan bare sette på og sette igang! Her finner du en salig blanding av rock, boyband, techno (!) og kosepop! Nyt!

 


Trykk på bildet for å komme til Spotify-lista

Nydelig låt!

Kom over denne nydelige sangen i går. En nydelig coverversjon av Boys like girls sin Hero/Heroine av to flinke karer som herjer Youtube (ihvertfall min Youtube!) for tida. De har mange nydelige coverversjoner, og nå tror jeg jammen de har gitt ut plate og kommet på itunes også! Det morsomste er videoene deres, de sitter i en helt vanlig stue mens vennene holder på med sitt rundt dem som om ingenting foregikk... Life goes on, liksom...

Michael Henry & Justin Robinett - Hero/Heroine

Ny spilleliste!


Trykk på kassetten for å finne lista på Spotify

En av sangene kommer til å gå på heftig rotasjon her i huset i dagene fremover. 
Så nydelig!

Jason Castro - That's what I'm here for

What you feel is what you are...

... and what you are is beautiful!


Goo goo dolls - Slide

Måtte legge ved en god mimrelåt som tar meg tilbake til videregående, når jeg var fnisete småforelsket og gikk med minidisc med den låta her på. Good times!


En ung Sofie i 2005. Venter på at System of a down skal komme
på scena under Norwegian Wood


Ny spilleliste!

Jeg fikk god respons sist jeg postet spilleliste, så jeg tenker å fortsette med det med ujevne mellomrom. Legger ut Spotify-link her, da jeg regner med veldig mange har skaffet seg Spotify nå som du ikke trenger invitasjon lenger. Skal jeg heller legge ut Youtube-linjer, eller "ja-takk begge deler"?

Denne lista inneholder noe nytt og noe gammelt. Musikksmaken min er veldig variert, så her får du litt av alt!

Finn Spotifylista HER!

Her er noen smakebiter fra lista;

Joshua Radin - I'd rather be with you

Raymond och Maria - Ingen vill veta var du köpt din tröja

Ghost dog - Grand idea

 

Den siste låta fortjener å få med videoen også. Hør den, se den, nyt, og tenk over hvor godt du har det... 

Music is what feelings sound like

Musikk er en stor del av livet mitt, og de fleste våkne timene i livet mitt inneholder musikk. Musikk hjelper meg å slappe av og hjelper meg å få energi. Er du nysgjerrig på hva jeg hører på?

Spotifylista mi finner dere her!


Counting all the assholes in the room...

...well I'm definetly not alone.

Volbeat - Still counting

Volbeatkonserten i går var så bra. SÅ BRA! En av de beste konsertene (kanskje den aller beste) jeg har vært på - og jeg har vært på mange! Det var på Sentrum Scene i Oslo, og det var stappfullt og god stemning. Jeg er så heldig som har verdens snilleste kjæreste som tar meg med på hotellweekend med god middag og konsert, i love you!


På hotellrommet før konserten, veldig klar for å rocke!
Fikk perfekte plasser, så alt under hele konserten! Ikke ofte jeg
gjør det med mine 156 cm...


Verdens beste konsertgjeng, Morten med sin søster og bror

Hva har du gjort i helga?

Volbeat!

Da er vi sprekkeferdige og klar for konsert. Har hørt at konserten de hadde i Trondheim forrige helg var bra, så forventningene er høye - skyhøye!


Hello Mr Volbeat, I'm staying at the Edderkoppen hotel.
Boyfriend? What boyfriend? ;)

 

God helg!

Volbeat om 3 dager!

I helga reiser jeg og min kjære til Oslo på konsert. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg! Jeg oppdaget bandet like før jul i fjor, og det har vært mitt absolutte favorittband siden den gang, de har en perfekt sound med både ballader og deilig hardrock - akkurat slik musikk skal være!Her kan du høre Volbeat (Spotify)

hits