Kos

Nu, jävlar!

Idag var jeg å kjøpte meg en bok. Det er stort sett i ferier jeg leser, men fremover tror jeg at jeg kommer til å bli enda bedre kjent med sofaen (drittkynnere og o' slitne vannkropp) så da kan det være fint å ha noe annet å gjøre enn Wordfeud (nei, DrawSomething er ikke så morsomt. Om du vil prøve å omvende meg kaller jeg meg Sofiego)

Boka leste jeg først om i etellerannet gravid-blad, og siden det handler om en vaggende, høygravid dame i en liten by på østlandet traff den meg med en gang. Det er jo meg?

 Noen som har lest den? Bra/dårlig?

 


Søndagsmodus

Idag går alt veldig sakte her hos oss. Akkurat slik vi liker at det gjør på søndager. Vi sov lenge, og fikk etterhvert spist en god frokost før vi fortsatte med å gjøre lite. Deilig!

Jeg har tatt en runde til på oppussinga av hylla mi, og nå tror jeg den snart er ferdig, og klar til å vises frem! Det blir  fint! Sola steiker, så nå tørker det så fort at jeg tror jeg rekker å spraye den ferdig før det blir kaldt og rått igjen ute.Mens hylla står i sola og tørker, sitter jeg inne og leker urban. Jeg drikke grønn te (♥) fra glass og finner gode tips i Mamma-bladet. Viser dere hvordan jeg lagrer alt senere! Tror hodet blir ekstra kreativt på søndager, godt at ting går litt sakte rundt en. 

 

Hva er deres søndagssysler? Flere som tar livet med ro? 

 


 

Nom nom nom! Oreomuffins til helga?

Oreomuffinsene var innmari gode! Veldig lette å lage var de også, jeg kan nemlig ikke bake.


Ser kanskje ikke så vakre ut, men det er ikke så farlig, de smakte likevel! Søndag får vi besøk så da skal jeg lage en ny ladning, må bare få tak i kremsprøyte til smørkremen først. Er det noen som vet hvor jeg får tak i det?

 

Legger ved oppskriften også, i tilfelle det er flere ikke-så-veldig-gode-kokker som vil prøve seg. Denne er nesten idiotsikker.

 

Noen som ble fristet til å bake litt til helga? :)

 

God helg, og velkommen til alle nye lesere! ♥ Nyt helga!

 


Disney on ice og nye magebilder!

I helga var jeg i Oslo, og sammen med Sandra og Agnetha (Sandras søster) var vi på Disney on Ice. Tema i år var Prinsesser og Helter så andelen femåringer med prinsessekjoler var høy. Men, alder er tydeligvis bare et tall, for jeg tror vi kosa oss minst like mye som femåringene!


Her var alle heltene fra barndommen. Nydelige Belle, Aladdin som ble prins, Snehvit og de syv dvergene og nydelige Tornerose! 

Og, når man møter en gravid venninne kan man jo ikke unngå å ta massevis av magebilder!


 

Nå har jeg laget en kjempestor pannekakerøre, for snart kommer svigerfar på besøk! Han er på seminar, og siden han er glad i kaker tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på Oreo-muffins også. Må bare handle inn resten til smørkremen for det glemte jeg visst i farta.. Hadde jeg ikke visst bedre hadde jeg sagt det var ammetåka som var kommet! 

 

Hva gjorde dere i helga?

Flere som var på Disney on ice kanskje? 

 

 

Fordi jeg og magen fortjener det!

I dag fikk jeg koselig førjulsgave fra kjæresten. Han vil at jeg og babyen skal ha det bra, så han kjøpte bilbelte for gravide mager og barndoms-favorittfilmen min, Løvenes konge. Han er så god med oss ♥

Nå er jeg 17 uker på vei, og magen vokser stadig. Vekta er heldigvis lik seg, så jeg håper at jeg ikke blir en enorm bolle fremover. Kiloene skal jo av igjen også..


I helga skal jeg pakke inn julegaver og finne ut hva som mangler. Jeg trodde jeg var ferdig i slutten av november, men ser at det er et par småting som gjenstår.  Men, jeg har enda god tid! Julehuset er ihvertfall ferdig pyntet!

Røde sopper gir meg julestemning. Søte barndomsminner 

 

Hva er deres helgeplaner?

God helg!  ♥

 Følg med, følg med...

 Over helga kommer det en veldig fin give-away på bloggen min. Følg med!

 

God helg! ♥

 


Vennejulebord

I år var det ei som kom med en glup idè om at vi heller skulle stikke ut å spise sammen, enn å kjøpe julegaver til hverandre, så det gjør vi idag.

 
Dette ble antrekket idag. Med gravidstrømpebukse og kjole kommer kula skikkelig godt frem! Mannen blir også med, men det er ikke alle som er like glad i å bli tatt bilde av ;) 

 

Ha en fin kveld! ♥


Lørdagskvelden


God helg! ♥


Humorgalla

I helga var jeg og kjæresten i Oslo Spektrum på Humorgalla. Ifølge avisene var det tynt og spinkelt innhold, men jeg lo og kjæresten lo, og det holder for oss.

            Noen liker å posere..

            Andre ikke..

           Vi satt nesten helt på toppen av Spektrum. Sinnsykt bratt og sinnsykt høyt ned!

Og tilslutt en liten gakk på veien hjem :) 

 

Her i gården blir det en rolig kveld. Jeg surfer på finn.no etter ny bil, og etterpå skal vi henge opp en ny ting i stua - viser dere senere!

 

Hva har dere gjort i helga?  ♥

 


Det som var, og det som kommer

Hei og hopp! Siden sist har det skjedd en del, og til helga skjer det litt til, så jeg tenkte jeg skulle stikke innom å hilse på i mellomtida.

Onsdag og torsdag var vi et par stykker fra jobben som reiste til Lampeland på Fagkonferanse i Ergoterapi. Vi lærte mye, ble superinspirerte, prøvde ymse hjelpemidler og spiste myye god mat!

Vi kjørte scooter så det susa etter! 

Silje og jeg delte rom, og her hadde vi pynta oss til middagen på kvelden. Fine? ♥

I morra reiser jeg og min kjære til Oslo på Humorgalla med John Cleese, Atle Antonsen, Bård Tufte og Harald Eia. Det blir såå bra! Flere som skal dit? Over helga kommer antrekkene til høstgarderoben

God helg alle sammen! ♥


Endelig er den her!

Man kan vel trygt si at sommeren er over, selv om den egentlig aldri kom. Den lille sommerfølelsen jeg fikk i sommer var på Kypros. Den gang alt man trengte å tenke på var hvilket par solbriller man skulle ha på seg...
Men, nå er det plutselig september. Det har blitt kjøligere ute og høsten har kommet. Jeg er  veldig glad i høsten, så jeg omfavner den gjerne!

I fjor høst var jeg ute en runde med speilrefleksen og dokumenterte de fine fargene og stemningen. Man  jo bare glede seg?

 

Innendørs er det en lun og god stemning. Stearinlysene er tent igjen, tøflene er plukket fram og kosefaktoren er høy ♥

 

Flere som er glad i høsten? ♥


Hello Norway!

Nå er vi hjemme igjen etter en uke på Kypros. En uke med late dager, sol, bading og god mat. En uke helt uten å tenke på jobbstress, kalorier eller husvask. Vi bodde på Sandy Beach Hotel like utenfor Larnaca sentrum, et nydelig hotell med rolig stemning, uten hundrevis av festglade kids, akkurat slik vi ville ha det. 


På Kypros var det mange søte katter, blant annet denne lille stakkaren. De fleste så ut til å ha det veldig fint, men jeg ville likevel ta dem med hjem og gi dem ordentlig god kattemat og en god seng...

♥

Vi har hatt en nydelig romantisk kjærlighetsferie på et hotell som var enda flottere i virkeligheten enn på bildene (og bildene var fine!).

Vi fikk sett og opplevd mye på tross av den ur-late holdningen vi inntok. Vi var inne i Larnaca sentrum noen dager og netter (vi bodde et kvarter unna sentrum) hvor vi blant annet var ute på båt med glassbunn hvor vi så på et skipsvrak som sank for mange, mange år siden. Litt shopping ble det visst også, selv om mannen måtte bestikkes med øl først ;) 


På The Brewery fikk vi vår egen tappekran med øl + nachos. En helt perfekt måte å bestikke mannen til en shoppingrunde nummer to

Man kan ikke være på ferie uten å leke skikkelig turist! Og som dere ser, jeg fikk med meg mannen på shoeshopping ;)

Kjærestepar på båttur

Her er  "glassbunnen" i båten. Jeg så for meg noe litt større, men vi så da mye fint gjennom dette "vinduet" også
Her var sekundet etter at jeg fikk en gigantisk sjøsprut rett i fleisen. Forfriskende ;) 

Treehugger som elsker palmer!Nye røde RayBans med speilglass! 


Vi tok mange bilder på ferien, men ikke alle egner seg på en blogg. Noen flere skal dere få se, men det kommer senere! Nå skal jeg vaske hundre maskiner med klær, vaske hus og treffe venner. Det har faktisk vært godt å gjøre noe nyttig etter en uke med latskap hvor den største beslutningen som måtte taes var hvor vi skulle spise middag den kvelden... Er det ikke deilig? 

Har dere vært på Kypros før? Blue skirt//Retro leather//Seashells

Jeg har nytt skjørt (men dessverre ingen fotograf, derfor blir det speil-bilder idag)

Jeg har også nye skjell-hårspenner som jeg har pynta mitt nyfarga hår med. De bestilte jeg av Silje, fra hennes nydelige Eplabutikk Beachy Grandma. Søte? 
Men, vi snakkes over helga, nå tar jeg meg en liten husmorferie til min søster og barna! ♥ Pakker den ny-gamle skinnsekken min og blir over natta.

Hva er deres helgeplaner? 

God helg, vakre mennesker! ♥

 

Psst! Husk å heng dere på konkurransen min, den avsluttes på mandag! Konkurransen finner du HER.


Turist i egen by

Etter mye om og men fikk vi besøk av nesten hele familien til Morten. De måtte ta århundrets omvei på grunn av flomvannet som stengte alle veier, men etter 13 timers kjøring på en vanligvis femtimers tur var de endelig framme.

I går var det trefelling på garden, og det svære treet som skygga for utsikten er endelig borte. Nå føles det som om hagen er mye større, og det ble jo riktig så åpent og pent!

 

Idag, søndag, var den store dagen for sightseeing, og vi lekte turister. Først til Kistefos-museet og så til Hadeland Glassverk. 

Hilde, Mortens søster, en blekksprut og meg


Morten, ei lekker dame og svigerfar


Kjekken min ♥


Svigermor, Hilde og meg


Morten og hans far


Jeg er turist i egen by, foran en gigantisk tegnstift som kosta 10 millioner (!!),
og de fantes det attpåtil fire av!


Flotte svigerfar og svigermor ♥


Mange fine speil på Kistefos!


Hello Beavis & Butthead!


På Hadeland Glassverk var det mange fine veteranbiler, og jeg fant min favoritt; en Mini Austin pickup!


På glassverket hadde de også verdens beste makroner. Måtte jo smake når jeg først fikk sjansen!


Familien glum 


Og tilslutt; et klissete kjærestebilde ♥


Nå er vi hjemme igjen. Vi har grilla, hoppa i kosebuksa og er klar for å kose oss siste kvelden før de reiser igjen (det vil si, prøver å reise hjem igjen, vi får se hvordan det går med flommen..)

Kjøpte noe fint idag også - viser dere senere!

Hva har dere gjort i pinsa?


Dugnad, grilling og soool!

I går var det strålende sol i Hønefoss. Etter en runde med dugnad på gjerdet, har det endelig begynt å bli helhvitt! Andre strøk er tatt, og det er faktisk mulig å se enden på prosjektet. Blir riktig så pent! 

Jeg og Mone i full gang! Nesten ferdig. Mone hadde ny tatovering på armen og måtte dekke den til for sola, det var nok bare litt varmt..

Etter malinga ble det semispontan grillfest i hagen hos Mone og Ole Marius på Jevnaker.  Og før en grillfest må det pyntes og males litt i fjeset også, er ikke bare gjerdet som trenger litt shining!


Kristian og Ole Marius griller

Mens kjæresten sitter i sola og koser seg. En ting fant jeg ut i går; jeg vil ha et sånn syrintre som er bak Morten!

Det ble tatt en del bilder i går, men ikke alle var like vellykka. Men, selvironisk som jeg er kan jeg ikke la være å legge ut noen bilder selv om de ikke er av de peneste...En superkoselig kveld, og idag er det to småsjuke som skal ut i sola for å jobbe med brunfargen! 

Hva er deres planer for dagen? 

Ha en fin søndag!

Kapitulert.

I kveld har jeg kapitulert. Jeg har rømt. På stua sitter to brølende aper og ser på fotballkamp, og siden fotball kanskje er den tingen som interesser meg minst i hele verden har jeg lagt meg i senga for å se film. 

I kveld blir det denne filmen, Landhandleren i Provence. Noen som har sett den?

Til film hører selvfølgelig smågodt til! Se på denne søte skåla jeg fikk fra kollegaene mine i går, fordi jeg holdt hagefesten i år. Den er fra Hadeland Glassverk, i serien Turbin. Elsker den! 

Hva er deres planer i kveld? Fotballkamp?


Ferien er i boks!

Sånn. Etter litt planlegging er ferien i boks! Vår første ordentlige ferietur sammen, som innebærer litt mer enn en helgetur til Oslo.. 

I august reiser vi til Kypros og blir en uke. Det blir deilig! 

Her skal vi kose oss og slappe av...
... kysse på brua

... sove godt

... nyte utsikten

...og kose oss og bare være kjærester ♥
Alle bildene er hentet fra hotellets hjemmeside

Da er det bare en ting som gjenstår; bikinikroppen. Kanskje det er denne turen som skal gi meg motivasjonen jeg trenger til å komme meg ut å løpe av meg litt vinterspekk..?

Har dere planlagt ferien enda? 

Endelig!

Endelig er mannen hjemme igjen ♥ og det er tydeligvis ikke bare jeg som setter pris på det;


Vet ikke hvem som var mest glad for å se hverandre? Morten og jeg, eller Morten og pusene..? 

Og, se hvem som har begynt å spise mat!
Nyt siste fridagen, det skal ihvertfall vi gjøre! ♥

Rent!

I går var jeg og noen venner på musikal. Det var Ringerike folkehøgskole som hadde satt opp favorittmusikalen min, Rent, og den måtte jeg selvfølgelig se! Forestillingen var tydelig inspirert (les: ordrett) av filmen, men det var helt topp, siden det er en av mine favorittfilmer.

De var utrolig flinke og jeg storkosa meg. Bare så synd jeg ikke kunne synge med, kunne jo ikke skjemme ut vennene mine. Skulle gjerne anbefalt dere å se den, men i går var siste forestilling. Noe som forsåvidt ble svært tydelig da halvparten stod å stortuta på scena under avslutningssangen... 

Her er et klipp fra filmen, en av mine favorittlåter fra musikalen;


Har du sett Rent? 


I heart musicals!

Idag var jeg i byen for noen småærender, og hva kom jeg over der, jo; Ringerike Folkehøgskole setter opp min favorittmusikal!

Bildet er lånt herfra

Jeg fikk kjapt sendt avgårde en melding til min nye ergo-venninne, Silje, og hun ble med! Gleder meg som en unge! Jeg har Rent-filmen hjemme og har nok sett den femti ganger (og da overdriver jeg ikke..), og idag var det visst på tide å se den på nytt!Nå skal jeg hive i meg litt mat før jeg skal fikse meg opp! I kveld skal jeg nemlig til en jobbvenninne hvor vi skal bli fin på vin. Gleder meg!

Liker du musikaler? 

Hva er dine planer for kvelden?


Sunday!


Hurts - Sunday (Du kan også åpne den i Spotify, HER!)

Idag er det søndag. Siste dag før en ny spennende jobbuke hvor jeg blant annet får studenten min. Gleder meg veldig til det!

Kjenner jeg blitt forvirra av den klokkestillinga, jeg som skulle opp tidlig.. Har nemlig funnet ut hvor deilig det er å være tidlig oppe om morran når jeg ikke trenger å gjøre noe annet enn å rusle rundt i huset, surfe litt, lage meg en kopp te og nyte stillheten.

Idag blir det imidlertid middagsbesøk til et vennepar som har verdens nydeligste sønn. Sist de var på besøk hos oss tok jeg fram speilrefleksen og tok noen fine bilder av han. Han stilte gladelig opp for Fie!

Har du sett noe så skjønt? Nei, ikke jeg heller. Nydelige Johan ♥And, meet the parents;

Fine Mone mi og kjæreste/samboer Ole Marius

Hva er dine planer for søndagen? ♥

 

Samefest og lørdagskos!

I går var jeg på samefest sammen med de supre ergo- og fysiokollegaene mine! Vi hadde lavvo, fyrte i ovnen og drakk samevin! Jeg tok massevis av bilder, men de kommer nok ikke ut her. Det som skjer i lavvoen - blir i lavvoen!God stemning i lavvoen med noko godt i koppen!

I kveld er jeg alene hjemme og skal nyte alenetid sammen med pusekattene med snacks, TV og pledd. Det er godt å være sammen med kjæresten, men guuud så godt det er å være alene noen ganger!

Har dere forresten sett det siste innlegget mitt på Motivated-bloggen? Dere finner det HER!

Hvilke planer har dere i kveld?

♥ God helg alle sammen! ♥

19.feb.2011

Idag reiser jeg til Gjøvik til min nydelig eks-samboer Ragnhild! Vi har planlagt besøk en stund, og nå har jo endelig både lapp, bil og GPS, så da er det ingen hinder lenger! (Har jeg nevnt at jeg ikke har stedsans? Jeg kjørte meg vill i Hønefoss her en dag...)

Kommer tilbake i morgen, så da blir det nok ny oppdatering!

God helg!

Meg og Ragnhild i kollektivet vi bodde i i Trondheim ♥
Miss those days!O' herlige søndag!

Idag var vi i Vikersund i verdens største hoppbakke for å se på prøve-VM i skiflyging. Jeg er jo (mildt sagt) ikke interessert i sport, men gud så morsomt dette var! 1o ooo mennesker, høy stemning, underholdning og show! Det var en iskald opplevelse i tjue minusgrader, men med hopping, dansing, klapping og jubling ble det varmt etter hvert!

På bussen opp til bakken. Vi måtte parkere et stykke
unna, så gikk det skyttelbusser opp til bakken.Det var virkelig verdens største bakke! Jeg er kanskje lett å imponere,
men jeg tok meg selv i å måpe når jeg så bakken... De starter der
oppe ved den røde pila, så da kan du tenke deg hvor stort det er!


Kjærestepar ♥


Ivrig kjærestepar! ♥

Har dere hatt en fin søndag?

 


Søndag og skiflyging!

Da er det på tide å ta på seg alt av varme klær og pakke seg inn i bilen, for nå reiser vi til Vikersund for å se på skiflyging! Kaffe på termos og niste i sekken, dette blir koselig!Nystekte lapper blir også med i nistepakka!


Ha en kjempefin søndag, blogges senere i kveld!

Gooood morning!

Idag var jeg eksepsjonelt tidlig oppe (til å være søndag, vel og merke) og nå nyter jeg en tidlig morgen med grønn te, sol og radio. Jeg virkelig elsker Hønefoss på sånne dager, det er så nydelig her, jeg trives så innmari godt!

Nydelig blå himmel her i Hønefoss idag! Jeg elsker utsikten fra kjøkkenvinduet!
Se så bortskjemt pusekattene er, de har fått oppfresa sti bort til gjerdet
.


Så snart kjæresten finner ut at han skal våkne blir det god frokost med speltrundstykker og egg, før det blir en svett økt på treningssenteret. Det er alltid så deilig å trene på søndager når det er lite folk på senteret og jeg får løpt av meg det siste smågodtet fra i går. Føler jeg virkelig får en god start på uka når første (eller siste..) økt er unnagjort!

Dere husker kanskje Fellesbloggen jeg nevnte HER? Er ikke dette et mål å jobbe mot, jenter? "MANN 2012: Året nye, heite bloggere!" (Eller ikke...)


Hva er deres søndagsplaner?


Kjærestetur til Korslaget!

I går pakket jeg og kjæresten oss inn i bilen og kjørte inn til Oslo for å se på Det Store Korslaget. Vi har en venninne som er med så vi måtte selvfølgelig få med oss en sending! Dessverre røyk laget hennes, Team Dag, ut i går, men noen må jo ryke... Jeg tror kanskje det var uklokt å velge så ukjente sanger, jeg hadde ihvertfall ikke hørt noen av dem før, og jeg har hørt mye på musikk. Kanskje jeg er for ung..?

Vi hadde en kjempefin kveld, med god musikk og avslapping på hotellrommet etterpå. Innmari godt å komme seg vekk litt og bare nyte litt kjærestetid (skulle tro vi hadde fem unger og ikke hadde tid til hverandre i hverdagen...)


På plass på hotellet!Det obligatoriske heisbildet! Kunne sikkert blitt et fint bilde
om det ikke hadde vært for den dumme blitzen...

Det var ikke lov å fotografere med blitz under sending, men jeg fikk tatt noen halvgode bilder likevel. Ble visst litt starstruck av å ha Thom Hell og co rett i nærheten...


Team Lisa sang In the ghetto


Team Erik & Kriss sang Jailhouse rock. Er det flere enn meg som syns Eirik
Gjendemsjø er norges svar på Justin Bieber? Dere så han kanskje på julaften,
han synger/sang i Sølvguttene


Team Thom sang nydelige Fix you ♥ Fikk visst noen tårer i øyekroken...


Og sist, men ikke minst, Team Dag, som sang CC Rider


Fine Ragnhild med lille babyen i magen!


Jeg og Ragnhild


Stod å prata med Ragnhild i pausen, og plutselig kom Dag Ingebrigtsen bort!

Det var min helg, og den er langt fra ferdig! I kveld holder vi oss hjemme, skal lage god mat (bruschetta, nam!) og kose oss med TV eller en film. Idag har jeg også lov å spise godis (ups, det hadde jeg visst i går også..) så da blir det litt ekstra kos! I morgen har jeg planer om å komme meg avgårde på treningssenteret for min tredje økt denne uka, godt å endelig være igang med treninga!

 

Har dere planer for kvelden?


Oslotur til Det Store Korslaget!

Idag reiser vi til Oslo! Vi har booka oss inn på hotell i Nydalen og skal være med på sendinga til Det Store Korslaget i kveld! Se etter meg på tv!

Vi (altså jeg og min kjære) kjenner ei som er med i Team Dag og har vært så heldige og fått billetter til kveldens show. Jeg har igrunnen aldri fulgt med på Korslaget før, men når det er kjente med må jeg jo følge med, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett på før!? (Kanskje fordi jeg ikke hadde TV i studietida..?)

Gleder meg!

Heia Ragnhild og Team Dag!

Ragnhild er hun i rødt..

Ser du på Korslaget? Hvem heier du på?

 

PS! 30dagers-utfordringen kommer når jeg er tilbake fra Oslo!

Ragnarokk

I helga fikk jeg besøk av min kjære Ragnhild som jeg studerte og bodde sammen med i Trondheim.  Hun bor på Gjøvik, men kjørte seg en tur med lynet sitt. Koselig med besøk!


Fine Ragnhild!


Ut på tur - aldri sur!

ApeRagnhild


Titt-titt!

 

Har du hatt en fin helg?

Kvalitetstid

 

 

Hva er kvalitetstid for deg?

Sofies kreativeri

Om høsten er det ekstra koselig å være innendørs når det blir tidlig mørkt om kveldene og du kan kose deg med stearinlys.  Hvis du vil ha noe annet å gjøre enn å lese blogger (utenom denne, såklart) og følge med på høstens tv-premierer kan du være kreativ! Jeg har surfet på nettet etter nye interiørting til huset, men ikke helt funnet det jeg ønsker meg; så da lager jeg det selv!Tavle til å ha på kontoret for minnepinner, nettbankbrikker og eller andre småting som alltid har en tendens til å bli borte... Malt finèrplate med serviett overmalt med decoupagelakk. Motivet er et gammeldags posthus.
Kubbelys og fyrstikkesker med gammeldagse, nostalgiske motiv.
Fant bildene på nettet, skrev dem ut og limte dem på. Pyntet med
hyssing rundt. Fikk ideen fra Kayso

 

Blir du kreativ om høsten?

Størst av alt er kjærligheten

Fikk tjue røde roser av min elskede Morten når jeg kom hjem igjen fra min lille høstferie hos foreldrene mine. Den mannen vet å sjarmere!

 


hits