Konkurranse

Vi vant!

Hurra! Jeg og Baby Agnes har massiv vinnerlykke for tiden - og det har ikke gitt seg enda! Kan love deg at det gir seg nå som jeg har sagt det, men det får så være... For se hva vi vant inne hos Hege på Litloo.com;
Ray Ban solbriller for barn! Blir ikke vi de kuleste på barselgruppa nå, så vet ikke jeg.. Jeg ser det er flere mammabloggere som har kjørt denne konkurransen, så det blir nok flere kule mødre og barn der ute i sommer! Utrolig morsom konkurranse å vinne ihvertfall, nå kommer hele familien til å stå i stil!

 

Blir hun halvparten så kul som mamsen så lover det jo godt! ;)

 


Flere som har vinnerlykke? 

 

 

Konkurranse!

 

Silje har konkurranse hvor du kan vinne et av disse nydelige monstrene. Jeg vil vinne! 

 Silje har også nettbutikk hvor hun selger Mmonster - den finner du HER!

Vil du vinne Mmonster? Kikk innom konkurransen hennes HER!

 

God helg og lykke til (til meg)

 


 


Husk på!

Om et par timer kommer det en liten give-away på Facebooksiden til bloggen min! Et lite spørsmål er alt du trenger å svare på for å vinne en fin premie! Førstemann som svarer riktig vinner.

Premien avslører jeg ikke før jeg har trukket vinneren, men jeg kan gi et lite hint; det er noe du veldig nylig har sett på bloggen... Bare et lite hint liksom.

 Så, er du med? :)


Her er vinneren av Give-awayen!Det var utrolig god respons på Give-awayen min, og det setter jeg veldig stor pris på! Det ble totalt 190 lodd, og med hjelp av et Excel-ark og min trofaste venn Random.org fikk jeg trukket vinneren.
Og vinneren ble...

 Nina, som skriver bloggen Prinsesse Grorud! 

 

 

Gratulerer! Du har fått mail! 

 


 


Jeg har give-away!

For å vise hvor glad jeg er for å ha fått så mange nye lesere i det siste kjører jeg igang en liten give-away! Denne gangen er det en liten kosepremie som kanskje passer best på kjøkkenet? 

Dette kan du vinne:

♥ Søt liten tavle

♥ Lite hjerteskilt med teksten Cuisine

♥ Kjempegode makroner med bringebærsmak

   

For å være med i konkurransen kan du gjøre følgende; 

♥   1 lodd for kommentar på dette innlegget

♥   1 lodd for å følge meg på Bloglovin' bloglovin 

♥   2 lodd for å dele bildet på bloggen din

 

GIVE-AWAYEN ER AVSLUTTET! 

 

Husk å skrive hvor mange lodd du tar, og legg ved link til blogginnlegget om du velger å skrive det.
Legg også ved e-postadressen din i tilfelle du vinner! 

Vinneren kåres onsdag 1. februar!

 

Lykke til! ♥

 

 

Husinspirasjon og give-away!

En blogg jeg har lest lenge har ettårsjubileum, og det feirer hun med give-away! Bloggen heter Lindevegen, og her kan du finne inspirasjon til hus og hjem i bøtter og spann!  Silje og kjæresten har et nydelig hus som hun ofte deler bilder fra, både ting hun har kjøpt og ting hun har pussa opp selv. Alltid god inspirasjon å finne!

Give-awayen hennes vil jeg gjerne være med på! Jeg trenger å få litt ny pynt inn i huset når julepynten blir kasta ut, og de to søte stjernelyktene og to bjørkehjertene hadde passa veldig fint inn i vårt lille hus ♥

Vil du også være med, finner du konkurransen her!

 

 

Julegiveaway!

Søte Julie feirer at hun har fått drømmejobben med å gi vekk en herlig strikket puff til en av sine lesere. Jeg har kjempelyst på puffen, og hiver meg på i konkurransen!

Tenk så søt denne kunne vært på barnerommet!Konkurransen varer til nyttårsaften, så om du vil, kan du også være med!

Konkurransen finner du her!

 

 

Give-away hos Julie

Julie har en koselig adventsgive-away på gang i desember, hvor hun gir vekk en gave hver helg.

Denne helga kom den tredje give-awayen, og er en kjempefin premie som jeg veldig gjerne kunne tenke meg å vinne. Et par skinnvotter til meg som alltid fryser.Heng deg på give-awayen her!

 


Vinneren er trukket!

 

Med god hjelp fra random.org ble vinneren trukket! 
Gratulerer til Trine! 

 

 


 

 
Du får mail! :) 

 


Give-away!

 

Siden det snart er jul er det på sin plass med en liten Give-Away!

Premien er en nydelig boks med sangkort fra SingSang. Boksen inneholder 24 kort med kjente julesanger med både tekst og bilde, slik at du og barnet ditt kan synge sammen. I tillegg inneholder boksen også aktivitetskort med ting du kan gjøre sammen med barnet ditt. 


For å delta i Give-Awayen trenger du bare å legge igjen en kommentar på dette innlegget hvor du forteller meg hvem som skulle fått SingSang-boksen dersom du vant.

Her er det ikke noe hokus-pokus!
Hiv deg på idag, jeg trekker vinneren på førstkommende fredag kl 18.00!

PS! Husk å få med navn/nickname og e-postadressen din i kommentaren!

Lykke til! ♥

 

GIVE-AWAYEN ER AVSLUTTET!

 


 

 

Interiørkonkurranse!

Bloggen Lenes Hus & Hjem har for tiden en konkurranse gående. Temaet er Interiør, men utover det er det helt fritt. Jeg har valgt å bruke årstiden, og vise frem hvordan jeg har pyntet og klargjort huset til høsten.

Ute i hagen blomstrer det i lyng..

Mens inne er det nydelige oransje gerbera, bær, lyng, grønne blader og et par små gresskar som blomstrer

På tv-benken har jeg pyntet opp med kongler og talglys i jordtoner..

..og kurven som før hadde tørkede roser har nå fått tørkede rognebær.

På elva svømmer en andefamilie og tar livet med ro - akkurat slik man skal gjøre om høsten ♥

 

For å være med i konkurransen, sjekk den ut HER.


Vinnerne er kåret!

Etter mye møysommelig bretting av små lapper var det klart for å kåre de tre vinnerne blant de 34 som deltok med riktig svar. Overraskende mange av dere skrev at det var seks farger, men det riktige svaret var altså fem.Vinnerne ble; 

Therese 

My Treasures

Miriam Johansen 

 

GRATULERER!
Dere har fått mail fra meg, jeg trenger adressene deres :)  

 


Konkurranse på bloggen min!

I samarbeid med Health Workers kjører jeg igang konkurranse!

Premien dere kan vinne er et Minuta søsterur med utskiftbar gummilenke. Et slikt søsterur er helt uunnværlig for alle som jobber innenfor helsesektoren, enten dere er sykepleiere, helsefagstudenter eller kanskje ergoterapeuter? Jeg deler ut en klokke med to medfølgende gummilenker (hvit og gul) til tre heldige vinnere.

Disse søsterurene har blitt utrolig populære de siste årene. De ser superfreshe ut og blir du lei av fargen kan du kjøpe bare ny gummilenke. 

Jobber du ikke i helsevesenet selv har du en kanskje en mor, søster eller venn som gjør det? Hiv deg på konkurransen!


 

For å bli med i trekningen må du svare på dette spørsmålet; 

Hvor mange forskjellige farger kan du få denne klokken i? 

Svaret kan du kanskje finne HER

 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

 

Lykke til alle sammen! ♣
Give-away!

Jeg har meldt meg på give-away hos en av mine nye favorittbloggere, Lite hi. Hun er så snill at hun gir vekk noen nydelig lysestaker og jeg ønsker meg aller mest denne lysekroneversjonen her. Nydelig!Den hadde gjort seg i stua vår, tror dere ikke?

Meld dere på dere også, HER, eller bare kikk innom bloggen hennes. Hun skriver mye bra om interiør, loppisfunn og oppussing, mine absolutte favorittemaer for tiden. Perfect!Konkurranse - I'm in!

Jeg kom over en kjempefin konkurranse på Min Lykke, og jeg håper selvfølgelig på å vinne!Her kan du vinne mange fine premier, blant annet en fødselstavle og en Dymo pregetang. Det var Dymo'en som frista mest, den gir så herlig kule retroklistrelapper som kan pynte opp enhver kjedelig krukke på kjøkkenet!

Hiv deg med du også!  Sjekk konkuranseinnlegget hennes HER ♥

Win-win!

Jeg elsker konkurranser, og ihvertfall når det er så fine premier som Kayso har! Nå kan du vinne en personlig almanakk fra tryckdig.se med dine egne bilder og i akkurat de fargene du vil!
Me want!

Jeg har en litt mindre lekker almanakk jeg bruker på jobb, og uten den hadde jeg ikke kommet meg gjennom en eneste dag. Med en slik lekker en som Kirsti gir ut kan jeg ha fine bilder av nære og kjære med meg overalt, samtidig som jeg har oversikt over dagens planer - perfect!


Stikk innom Kayso sin blogg og sjekk ut konkurransen!

Lykke til til meg!

And the winner is...

Nå er min første give-away avsluttet, og vinneren er klar!

Det var 37 personer som deltok, både med og uten blogg, og jeg har ved hjelp av en liste (selvfølgelig) og min kjære, intetanende Morten trukket en vinner! Jeg laga lista (uten at han så den, naturligvis) og han fikk i oppgave å si et tall mellom 1 og 37.

Tallet ble 36, og personen som gjemte seg bak tallet var...

Give-away på bloggen!

For å vise at jeg setter pris på dere lesere som er innom her å leser og kommenterer tenkte jeg å kjøre en liten give-away! Give-awayen er sponset av ingen ringere enn meg selv, så dette er det kun dere som har noe å vinne på!

For å vinne må dere kopiere bildet under og lime inn på bloggen deres, og linke til bloggen min. Deretter  må dere huske å legge igjen en link til innlegget deres i kommentarfeltet mitt.

Hvis du ikke har blogg kan du legge igjen en kommentar på innlegget, og fortelle meg hvorfor akkurat du skal vinne premien!
Håper mange vil delta! Lykke til!

Konkurransen avsluttes tirsdag kl 19.00

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Konkurranse!

Jeg er med i konkurransen om å vinne monster som Silje har laget! Jeg har et nøkkel-monster fra før, men nå som jeg har egne jobbnøkler må jo de også få et monster! Sjekk ut konkurransen på bloggen HER, og kikk mer på de sjarmerende monstrene i Siljes nettbutikk HER!Lykke til til meg! ♣

Kirstis julegave til meg?

Jeg er innom bloggen til Kirsti - Kayso flere ganger om dagen, og i dag fikk jeg meg en ekstra hyggelig overraskelse. Hun har ordnet til en julegave til leserne sine i form av en konkurranse, og jeg henger meg selvfølgelig på! I samarbeid med Solstrand Interiør deler hun ut et gavekort på 600 kr til en heldig leser,  i tillegg til trøstepremier til de tre neste på lista. Dette er altfor bra til at jeg kan la sjansen gå fra meg, greier du la være? ;)Jeg har vært inne på Solstrand Interiør sine sider før, og jeg har funnet massevis av ting jeg ville brukt mitt gavekort på, om jeg skulle være så heldig. Med nytt hus er det alltid noe nytt man trenger, og her kan du finne mye av det!

Fristen for å bli med i konkurransen er søndag 21. november kl 15.00

Jeg er med i konkurranse!

På bloggen til Frank er det konkurranse på gang, og jeg ble fristet til å bli med! Premien er en klokke fra Kyboe til en verdi av 2200 kr! Selvfølgelig må jeg prøve meg, selv om jeg aldri vinner noe...

Klokken er ganske stor, så om det blir en gave (om jeg vinner) eller en oversize klokke til meg selv, gjenstår å se. Lekker var den iallefall!Har du lyst å bli med å konkurrere, sjekk ut konkurransen her!

Kryss fingrene for meg!

hits