Kjærligheten

Hipp hurra!

 

Hipp hurra for verdens beste kjæreste som har bursdag i dag!

♥ ♥ ♥Dagen blir feiret i særdeles rolige omgivelser i hagen, med gaver,  god frokost, god middag og null kaker. For denne mannen liker ikke kake. Han om det :) 

Hipp hipp for Morten!

♥ ♥ ♥ 

I love you, baby!


Sofie + Morten = sant!


♥ ♥ ♥

 

One year anniversary!

19. desember. Idag er datoen vår. Vår ♥ For et år siden møttes vi, og det ble kjærlighet. Vi hadde kjent hverandre litt gjennom felles venner, men denne kvelden ble det oss.

Jeg husker vi hadde tulla litt over Facebook, om at du trengte et skikkelig kjerringemne, men lite visste jeg om at det var jeg som skulle få den rollen. Etter konsert med Eva & The Heartmaker møttes vi ute på byen og så ble det nachspiel (men ikke et sånn nachspiel, det skjedde ingenting der!). Noen dager senere tikket det inn en melding om vi skulle treffes, og sånn gikk det til. Jeg fikk tilogmed et ordentlig kjærlighetsbrev, og da smeltet jeg fullstendig, jeg var solgt. Det ble en fnisete og fin jul!


Dette bildet ble tatt den kvelden vi møttes. Passe ulekkert, ute av fokus
og bare fjas, men det viser kanskje at det er noe i lufta? ♥

Tida gikk, vi ble offisielle på Facebook, og jeg fikk egen tannbørste i leiligheten din. En liten milepæl i forholdet, for meg ihvertfall (jentegreie..?).Påska 2o1o

Tannbørste var bare begynnelsen. Du hadde planer om å studere og jeg skulle begynne å jobbe, men ingen av oss visste hvor. Det vi visste var at vi ville være sammen. Hønefoss ble valget, vi dro på visninger og fant tilslutt vårt lille drømmehus. Vi pakket ned og solgte leiligheten din og kjørte avgårde i den nye familiebilen vår (les: din). Pusene var selvfølgelig med på lasset, så nå var vi blitt en liten familie på fire.

 

Dette er bare begynnelsen, jeg gleder meg til de neste årene sammen med deg! ♥

Joshua Radin - When you find me

Jeg elsker deg, Morten-min!
hits