Hus og hjem

Soverommet vårt - nå kan babyen komme!

Etter mye om og men tror jeg endelig vi har funnet en løsning som fungerer på soverommet vårt. Baby Agnes skal jo sove inne hos oss, så vi måtte plutselig ha plass til en sprinkelseng i tillegg til alt det andre, og det bød visst på utfordringer. Etter å ha prøvd ut hundre løsninger fant vi ut at vi måtte flytte på de svære garderobeskapene, og da ble det plutselig litt lettere!

Om dere lurer på hvordan soverommet vårt var før vi begynte Prosjekt Baby så det omtrent sånn ut; 


Jeg elsket rommet slik det var den gangen, men det var ikke plass til baby der inne, så da måtte vi begynne å tenke nytt. I løpet av helga ble rommet vaska ned, så da var det bare å starte pønskinga!

Godt med et rent rom!

Etter mye frem og tilbake med møbler (for Morten ja, jeg får ikke lov til å skyve eller løfte tungt, hihi) er det nå blitt seende slik ut; 

Sett fra døråpningen. Haha, se på nattbordet til Morten; det eneste han har er ørepropper.
Noen ved siden av ham som plutselig har begynt å snorke mot slutten av svangerskapet, mon tro..?
Sengekanten og madrassen er på plass, men sengetøyet får vente litt til. Det er jo faktisk en måned til hun kommer.. 


En nydelig aftenbønn jeg brukte å be med mine foreldre da jeg var lita. Det må jo videreføres til min lille skatt også ♥


Min udødelige plante kikker på våre to glis, nå kan du gjette hvilken bil som er min. Hint; den fineste og blankeste ;)


I forrige uke dumpet det ned en veldig hyggelig overraskelse i posten til lille Agnes.
En nydelig Maileg-kanin og en supersøt, rosa sparkebukse fra Kirsti - Kayso -  og baby Linnea ♥ Tusen hjertelig takk!
Den får sitte på hylla over senga vår og passe på når lille babygullet mitt sover ♥ 
Stigen jeg lagde i fjor sommer.

Det mangler fortsatt litt (alt) på veggene, men jeg vet ikke helt hvor det skal være enda. så det får bare vente. Jeg lurer på å kjøpe et par bildehyller og henge dem på den veggen hvor stigen står, for da får jeg plass til både bilder og M & S-bokstavene våre og kanskje litt annet småtteri. Har sett at de har noen enkle, fine på Clas Ohlson, så det spørs om jeg ikke får kikke dit en tur en dag!

På Facebook-gruppa til bloggen ble det en liten diskusjon på hvor nært vinduet babysenga kunne stå i forhold til trekk og sånt, men det ble nå en gang sånn som nå. Nå står hun omtrent halvannen meter fra vinduet, men med tette gardiner og sengekant tenker jeg det skal gå bra jeg. Litt frisk luft har hun ikke vondt av, og hvis det blir for ille får vi vurdere en ny løsning da. Kan ikke bli helt hysterisk heller. 

 

Hva syns du? 

 


 

Soverommet vårt - vi gjør plass til baby!

I går ble hele dagen brukt på å vaske ned soverommet - fra gulv til tak. Nå er det så rent som det aldri har vært der! Merka plutselig veldig godt at det å ha soverom med vindu mot veien gir en del trafikkstøv på veggene. Fy søren, det vaskevannet var grått... Litt ommøblering prøvde vi oss også på, og det var igrunnen da vi så at det kommer til å bli ufattelig trangt og tungvindt med sprinkelseng inne hos oss. Ble en del frem og tilbake med møblene (mor ser på - far flytter på. Fin arbeidsfordeling for en høygravid!)

Hele romma strippa og nedvaska! Endelig ferdig!
Senga midt i rommet? Nei, funka ikke. Ommøblerte, målte og pønska en del...

Det er ikke all verdens med muligheter til å flytte på ting, så nå prøver vi å tenke litt annerledes. Kanskje en moseskurv eller lignende kunne vært noe? Det er jo en forholdsvis kortvarig løsning siden babyen bare kan bruke den i et halvt års tid, men kanskje er hun moden til å flytte på eget rom da? 

 

Idag skal vi fortsette med soverommet, fortsatt en del som gjenstår! Bilder kommer på bloggen etter hvert, men om du vil følge med fortløpende kommer det nok bilder på Instagram også, sofiego kaller jeg meg!   #Hekta

 

Er det noen som har erfaring med babykurv eller lignende, og har noen å anbefale? Troll Bedside Crib kanskje?

 


Et nydelig print til barnerommet

Jeg var så heldig at jeg vant et valgfritt print fra Epsilon Print på en konkurranse på bloggen til Lite Hi, og da valgte jeg dette sjarmerende printet;

 

Nå har printet fått seg ramme og kommet opp på veggen inne på rommet som nå er barnerom og kontor. Ble det ikke fint? Jeg syns det er så koselig med betydningsfulle sitater og tekster, og dette traff meg så veldig. Rart det der... 

 

Resten av rommet får dere se når det blir ferdig - det er fortsatt litt som gjenstår. I helga håper jeg at jeg får vaska ned soverommet vårt og ordna til senga hennes siden hun kommer til å sove inne hos oss. Nye gardiner er kjøpt inn og vi har mange tanker om ommøblering, så det blir spennende å se hvordan det faktisk blir til slutt! 
 

Anbefaler alle å ta en kikk på hva Epsilon Print har å tilby, de har så mye fint! ♥ Nettbutikken finner du HER!

 

Flere som liker å pynte med print? 

 


Badet er klart for baby!

Idag våkna jeg tidlig av en masete katt, og siden jeg ikke greide å sovne igjen stod jeg like gjerne opp litt før ni og begynte å vaske badet. Planen var å ta litt og litt i løpet av helga, men nedvaskes skulle det uansett, og før jeg visste ordet av det var jeg ferdig. Deilig! Bare resten av huset igjen da...

Slik så det ut når de fleste ting var tatt ut og alt var ferdig nedvaska...I går skrudde Morten sammen stellebordet, og idag var det tid for å se om det passa like godt inn som jeg så for meg...Ta-daaa! Det gikk! Det føles litt trangt nå, men vi venner oss nok til det. Stellebordet er Gulliver fra IKEA, og det har jeg fått anbefalt fra mange hold + at det har kommet veldig godt ut i tester, så jeg håper det står til forventningene!

I hyllene under stellematta har jeg tenkt til å kjøpe noen fine kurver til å oppbevare diverse småtterier i. Om dere vet om noen fine og praktiske kurver - skrik ut!

Babyen skal ha mesteparten av klærne sine i en egen kommode på soverommet, men jeg ser for meg at jeg kommer til å ha bodyer, strømpebukser og annet "undertøy" på badet. Vi får se hvordan det blir når hun faktisk kommer. Kjenner jeg meg selv rett må jeg prøve mange løsninger før jeg finner ut hva som er mest praktisk. Bleier, salver, kluter og håndklær skal vi også ha under her et sted.

Hittil har jeg lagt min elsk på Änglamark-serien til Coop (som også skal være best i test!), og babyolja er allerede på plass. Jeg vil helst ha milde, parfymefri produkter til den sarte babyhuden, så om dere kjenner til gode merker for baby vil jeg gjerne høre om det! :) 

 

Hva syns dere?

Har noen av dere Gulliver stellebord? Fornøyde? 

 

 

Min første Willow tree figur

For et par uker siden vant jeg en konkurranse på Astrid Katrine sin blogg, og nå har jeg fått min første Willow Tree figur!

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle begynne å samle, men har liksom aldri kommet så langt at jeg har sagt det til noen. Men nå kan jeg si det; jeg ønsker meg flere! 

Willow tree har så utrolig mange fine. Jeg liker spesielt godt disse med mor og barn ♥Hva syns du om Willow tree? Flere som samler?

 


Duse pasteller

Ååå, det er så deilig når sola skinner, snøen bråner og det så tydelig begynner å bli vår! Jeg suger til meg all energien og pynter huset i vårlige pasteller ♥


Every day is a nice day - elsker både budskapet, stilen og fargene!

 

Har dere pynta huset med vårfarger?

 

PS!

På søndag tenkte jeg å kjøre i gang en mini-giveaway på Facebooksiden til bloggen! En liten konkurranse som gir en liten premie i posten! Førstemann som svarer riktig vinner!
Siden finner du HER!

 

 

 


Flere bilder av det "nye" badet

Etter at vi ommøblerte på badet i helga føler jeg at vi har fått et helt nytt bad! Det er mye større og luftigere, så jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke har gjort dette før...

Nå skal det jo inn en kommode til etter hvert også, men enn så lenge skal den fine stigehyllen få stå. Stigehyllen ble egentlig kjøpt inn til barnerommet, men siden vi må vente litt med å kvitte oss med sovesofaen som står der, låner vi den til badet imens.

Snö liker også det nye badet ♥Fornøyd Sofie og fornøyd pus. Nå sitter jeg bare å funderer på om det er flere rom som trenger ommøblering... Soverommet vårt skal ommøbleres litt når barnesenga skal inn, men det er jo en halv evighet til, så det blir litt i tidligste laget å gjøre i kveld. Og siden det er så innmari vanskelig å ommøblere på kjøkkeninnredninga får jeg si meg fornøyd for nå. Inntil videre ja.

 

Flere som liker å ommøblere? 

 


Badet vårt med stellekrok til babyen

På en lørdagskveld er det mange ting man kan gjøre. Man kan feste, treffe venner, se film med kjæresten... eller man kan vaske og ommøblere på badet! 

Vi har ikke så veldig stort bad, men stort nok til å ha plass til et par kommoder. Èn til mor og far, og èn til baby. For å få plass kreves litt omorganisering, så nå har noe blitt kastet ut, kommoden har fått ny plass, og en tur til IKEA er under planlegging.


Her stod kommoden opprinnelig, med massevis av stæsj på. Stellematta fra lekmer.no passa godt den også!

 

Så var det bare å skru ned gamle (og grusommeknagger og håndklestativ, og få mannen til å flytte kommoden(avogtil er det greit å være litt krøpling), og plutselig hadde badet blitt litt fornyet.


Kommoden har fått ny plass (den stod der den hvite skittentøyskurven stod altså).
Det blir nok voksenkommode der, og en lik stellekommode på den opprinnelige plassen.

Så slik ser det ut nå. Mor og fars stæsj er tilbake på plass, og IKEA-handlelista er allerede lang...

Nå blir det rolig kveld her i huset. Mannen gjør skolearbeid til den store gullmedalje og jeg ser på tam lørdagsunderholdning. I morgen får vi besøk, så jeg skal opp tidlig å shine huset og bake litt. (Oi, når ble jeg voksen!?)

 

Hva gjør dere i helga? 

 Helt ærlig...

Jeg leser mange interiørblogger, og de fleste viser frem det ene vakre rommet etter det andre. Jeg prøver selv også må jeg innrømme. Her om dagen skrev Tonje et innlegg jeg ble inspirert av. Hun skriver om Glansbildejula vi alle etterstreber, men som kanskje ikke alle føler at de får på plass. Det handler ikke bare om hvordan huset er, men hvordan vi alle kan fremstå som "perfekte" på bloggen.

Det er jo få som gidder å se rot, jeg ser den. Men bare så det ikke skal være noen tvil; huset vårt ser sjelden så strøkent ut som det kan fremstå på bildene. Huset vårt er koselig det, men det synes at det bor folk her.

For å illustrere skal jeg komme med et par eksempler...


Et lite utsnitt av tv-benken som er pynta til jul med reinsdyr, røde lys og kongler.


...og bak fotografen er dette bildet; en godt innsittet sofa og et bord som bærer preg av film og lørdagskos.


Kjøkkenet har fått koselig julepynt i vinduskarmen og røde sløyfer på gardinene.


...men snur du deg ser du en kjøkkenbenk vi ikke har rydda etter middagen.

Og etter å ha vist utkastet til kjæresten spør han "Tør du legge ut et uperfekt bilde av deg selv?"

Må jo bare det da.

Først, et stæsja og oppstilt bilde, som er typisk å se på bloggen.

...og så et Helt-ærlig-bilde av forfatteren. Gråt av meg all sminka når vi så Løvenes konge, haha!Er det flere som har et litt mindre perfekt hjem der ute? Og som tør å vise det?

 

 

Barnerom - Inspirasjon

Ifølge dere er det visst aldri for tidlig å begynne å tenke på barnerommet. Vi har jo tenkt litt, og heldigvis har jeg en mann som har pønska mye med ommøblering av gjesterommet/kontoret/barnerommet (Note to self: Bygg hus med mer enn to soverom) så nå er det plass til en liten seng og oppbevaringsmøbler der! 

Foreløbig er det få ting som er i boks, men det skader jo ikke å drømme litt? På Kremmerhuset har jeg ihvertfall funnet mye fint til barnerommet;

Jeg kjenner jeg fortsatt heller mot den gammeldagse, romantiske stilen, så det spørs om ikke babyen også får merke det. Treleker, spilledåser og hjemmestrikka bamser håper jeg å se på barnerommet når det er ferdig ♥

 

Når syns du man kan begynne å planlegge barnerommet?

Hvilken stil ville du hatt på barnerommet?

 


Ny kjøkkenklokke

På kjøkkenet har vi hatt en klokke jeg lenge har hatt lyst til å bytte ut. Den passer ikke inn med noe annet, og ser mer ut som noe som er tatt fra et klasserom. Nei takk..Egentlig hadde jeg sett meg ut denne lille søtsaken (herfra)...Men, når jeg kom over denne (som var nesten lik) på Hadeland Glassverk måtte jeg bare slå til.


Jeg syns det ble såå mye finere. Både fargene og designet passer mye bedre inn på kjøkkenet. Tror jeg snart skal si meg fornøyd med kjøkkenet nå og kanskje begynne på et annet rom. Barnerom, sa du? ♥ OK, litt tidlig, men planlegging er alltid lov. Er mye som skal på plass :)

 

Hvilken var finest? Den gamle eller den nye? 

 

 

Nytt til soverommetI alle år har jeg ønsket meg dette bildet til soverommet. Syns et bilde av Skapelsen passer så godt inn der! Det er jo der Skapelsen skjer - om det skjer? Høhø...

Egentlig er bildet mye større, så dette er jo bare et bittelite utsnitt, men det holder for meg. Blir litt for mye bibel om jeg skulle hatt hele sulamitten...Hva syns du? 
Noe dere kunne hatt i huset?

 

PS! Veldig koselig å se at antallet følgere stiger for hver dag! Det setter jeg veldig stor pris på! ♥


Forandringer i stua

Forrige helg hadde vi besøk av mammaen og onkelen til Morten. Vi kosa oss med god mat, Buzz og bytur. Trivelig med besøk!

En iskald fredagsmorgen i Hønefoss

Mortens onkel og mamma. Mye fnising og lattring denne helga!

Som forsinka innflytningsgave fikk vi et nydelig speil. Jeg har lenge ønska meg et speil til å ha på stua siden den er så liten, og i går kom det omsider opp, etter litt ommøblering.

Godt å ha en handyman i hus!

Vips, så var speilet oppe!

           Det lille stuebordet jeg kjøpte på loppemarked for noen uker ble rett og slett for lite
           som salongbord, så det ble flytta hit.

 

Hva syns du?

 

Nytt bord til stua - selger det gamle!

I helga har jeg hatt besøk av Ragnhild. Til alles store overraskelse var vi på loppemarked, men siden det var søndag var de fleste godbitene plukket vekk. Men altså, man drar jo ikke tomhendt hjem fra loppemarked..?

Ragnhild fant seg et speil som hun skal male ramma på, og en liten kommode som også skal renoveres.

            Jeg fant meg endelig nytt stuebord! Et snertent, lite bord som selgeren først skulle
           ha 70 kr for. Jeg syns det var dyrt, og spurte en ny selger som bare skulle ha 30 kr.
           Slo til jeg ;)

Ingen sak å få massevis av møbler inn i bilen når man har med seg Ragnhild MacGyver som fikser alt med en gammel ledning!


Når vi kom hjem var det bare å kaste ut det gamle bordet. Om noen vil kjøpe et bord i valnøtt med to små avlastningsbord - skrik ut!


Se så fint det nye bordet ble! Passe stort, men lite nok til at det ikke samles for mye rot på det (håper jeg..) Ragnhild er fornøyd!

Se så fin fargen ble i forhold til TV-benken! Ikke helt hvitt, og litt slitt i kantene. Perfekt!


Hva syns du?

Noen som vil kjøpe et fint stuebord i valnøtt? 


Loppeskatten min

Nå har jeg fått rydda plass til min siste loppeskatt fra helga. Jeg er superfornøyd, selv om mannen i huset ikke liker den. Skjønner meg ikke alltid på han, men så lenge lampa får stå i fred er det greit.
Ser ut som jeg må sloss om plassen...

Stålampa fikk stå i hjørnet ved bestemor-veggen min, der passa den godt inn sammen med alle familiebildene og den gamle stolen fra fjorårets loppesesong. Den gir et veldig lunt og varmt lys, så her i huset skal det koses utover høsten og vinteren ♥ For åtti små kroner syns jeg jammen ikke det ble så verst!

Hva syns dere? 


Dette kommer bloggen til å nyte godt av!

Gjett hva jeg skal i helga?


Så, til helga håper jeg å kunne vise fram noen herlige lopper på bloggen! Jeg ser spesielt etter en stol og en liten krakk, men hva som faktisk blir med hjem vil vise seg i morgen. iiiih, kjenner jeg gleder meg som en liten unge!

Jeg har også prøvd å finne ut hva som skal være i trekassen som bestefar laga, og som jeg fikk av mamma sist jeg var hjemme. Renate foreslo at jeg skulle bruke den til kronelys, så da prøvde jeg det - og det funka jo! 
Jeg la en av hekladukene jeg har fått fra mormor oppi, men jeg vet ikke helt om det funka, syns det ble litt rotete, siden den måtte brettes så mye. Vi får se hvor lenge det blir sånn, plutselig får jeg en ny idè :)

Har dere planer for helga?
Flere som skal på loppemarked?

 

Romantikk

For noen måneder siden posta jeg bilder av soverommet og gjesterommet, men siden den gang har stilen endra seg og nå er jeg omsider fornøyd. Med soverommet ihvertfall. Gjesterommet er fortsatt en blanding av mye rart, så der er det ikke mye rart å vise fram..

De siste dagene og ukene har både soverommet og gjesterommet fått en liten oppgradering. Gardinene har blitt byttet ut (minn meg på å aldri kjøpe mørke gardiner igjen!), nytt sengeteppe fra mormor er på plass og jeg fått nye planter som aldri dør (i motsetning til alle mine andre..)

SOVEROMMET FØR;


SOVEROMMET ETTER;


Nydelig, hekla sengeteppe jeg har fått av Mormor. Endelig har jeg en stor, fin seng å legge det på ♥

Winter-pus elsker det nye sengeteppet!

Ny statue av Venus, gudinnen for kjærlighet, skjønnhet og fruktbarhet ♥ Kjøpt på Kypros.

 

GJESTEROMMET FØR;


GJESTEROMMET ETTER;Jeg kjenner jeg gleder meg til å gå inn på soverommet hver kveld, og jeg fryder meg over hvor lite som skal til for å få det fint. Gardinene er mamma sine gamle stuegardiner som hun var lei av, og og resten hadde jeg fra før, eller har fått i gave, så denne gangen kosta det meg ikke en krone å "pusse opp". 

Hva syns du?
Finest før eller etter? 


Retro

På Kypros fant jeg en søt Coca Cola flaske. Denne type design ble først laget i 1900, og nå har de laget nye siden Coca Cola feirer 125års jubileum.

Den har fått plass på kjøkkenhylla. Lekker, ikke sant?Hva syns du?
Er dette noe du kunne pyntet kjøkkenet med? 


Loppeguri

Bruktbutikken hjemme har jammen mye fint! For et par dager siden fant jeg åtte nydelige dessertskåler. Jeg fikk alle for hundre kroner, men på e-bay går de for ca 75 kr stk (Hoho, kupp!). De ser ubrukte ut, og har sikkert stått i et skap hos en søt, gammel dame som aldri har tatt seg råd til å bruke dem.

Jeg har prøvd å finne ut hvor gamle de kan være, og lurer på om de kan være fra 1960-årene. Noen som har mer peiling?  Legger ut bilde av stempelet under for de som måtte ha peiling på sånt..

Far inspiserer skålene. Jepp, alle er hele og fine :) 


Mamma fant seg et nusselig, lite kjeksfat. Fint for halvgamle folk som faktisk spiser kjeks!


Hva syns du? Er det flere som syns det er spennende å tråle bruktbutikker? 


Skattejakt i mammas kjeller

Jeg er en snartur hjemme i Isfjorden for å hente pusekattene som har vært på sommerferie mens vi har vært i syden. Rart hvor mye du kan savne de små pelsdottene ♥


Snö, Onkel Onslow og Winter ♥

Jeg gikk en tur ned i vaskekjelleren i går, og.. jeg fant, jeg fant! En søt liten trekasse som bestefar laget når han var ung. Mamma malte den noen år etter, og hun visste tydelig hvilke farger som gjaldt, for den er malt i lys mintgrønn inni og rosa utenpå, perfekt for min stil i 2o11! 

Passe nedstøva og skitten etter mange år i kjelleren...


..men etter en liten vask ble den gullende ren og fin! Malinga har flassa litt av og kantene er ujevne, men det er litt av sjarmen ved å ha gamle ting i huset, det skal være godt brukt!

Jeg fikk lov til å ta den med meg, og jeg gleder meg til å få tatt den i bruk i huset vårt. Jeg ser for meg at den passer best på kjøkkenet, siden det er der det er mest pasteller. 

Men, hva skal man ha i en slik en? Blomster? Lys? Eller kanskje verktøy for søte snupper?
Tips mottas med takk! ♥


Et skjult skattkammer

Vi er på ferie hjemme i Romsdalen, og da kjæresten foreslo en tur på mørkeloftet i gamlehuset var jeg ikke hard å be! Hvorfor jeg ikke har vært der før, aner jeg ikke, men hadde jeg visst om alle skattene som lå der hadde jeg aldri kjøpt møbler på IKEA (eller noe annet sted for den del..)

Jeg tok med speilrefleksen på loftet, så jeg legger ut et aldri så lite bilderas fra noe av det jeg fant;

Er det ikke nydelig i Romsdalen? 

Loftet med det rare på...

Denne gamle barnevogna fra 1950-tallet skal vi ha stående i stua som "dagseng" når vi en vakker dag får småfolk ♥


            Tenk å ha blomster i denne ute på trappa..Det var så mye fint, jeg ble helt målløs. Jeg ser for meg mitt fremtidige store hus, og hadde jeg kunnet tatt med meg alle møblene hadde jeg nok gjort det. Noen kunne fått en vask, litt pussing kanskje og noen nye knotter. De fleste møblene var i god stand, så de kunne nok blitt brukt som de var. Nydelig pastellfarger og flotte teksturer ♥


Hva syns dere? Er det flere som kunne tenkt seg skattejakt på det gamle loftet?
Fant du noe du ville hatt i huset ditt?


Se hva jeg har fått!

Åhåå! Fin bil! Trodde du det var det jeg hadde fått? Neida, det var ikke den...

Men, om du åpner bilen...


Fem nydelige, gamle hesjestaurer! 

Siden jeg er over-kreativ for tida, må jeg stadig ha nye prosjekter. Denne gangen er det en stige som står på planen. Jeg har lenge hatt lyst på en, men har ikke hatt verken ideer eller ork til å gjøre noe med det, og å kjøpe en i butikken har vært uaktuelt. Når jeg kom på at svigers kanskje hadde gamle hesjestaur liggende på låven, ble jeg plutselig veldig gira igjen! Nå må jeg bare finne et fint, grovt tau til å binde den sammen med, og kanskje noen fine knotter til å ha øverst til å henge smykker på?

Nydelige knotter og knagger fra Ipa Bjoll, en av mine favorittbutikker som nå har fått nettbutikk!


Jeg ser for meg noe sånt som dette;


De to siste bildene er lånt herfraHva tror dere? Kan det bli fint? 
Man kan ikke drive god politikk med et dårlig kjøkken

Nå er det dårlig med politikk her i gården, men et trivelig kjøkken er et must for meg.

Jeg tror kjøkkenet er mitt favorittrom i huset. Jeg kan ikke skryte på meg verken kokkekunnskap eller bakeferdigheter, men det er så deilig med et rent og pent kjøkken. Kanskje jeg liker det så godt fordi det ikke har TV og kan være helt rolig?

For et par uker siden kjøpte jeg dette nusselige etasjefatet til kjøkkenet. Nå må jeg bare bli flinkere til å bake så jeg har noe å legge på det. Syns det ble supersøtt i pyntekroken på kjøkkenbenken.


Man må jo bare trives med denne nydelige elveutsikten ♥

 

Hva er ditt favorittrom? 


Drivved

For en uke siden var jeg og en venninne og gikk tur i skogen. Når jeg gikk forbi en liten, fin trebit måtte jeg bare ta den med hjem (Hello Askeladden..). Og den kunne jeg vel lage noe av? 

Jeg begynte med denne biten med drivved. Etter å ha fått ligget i fryseren en ukes tid (for å drepe eventuelle småkryp) fikk den komme frem.
Så var det bare å finne frem verktøyet...

Etter å ha drilla hull til hamptråden og festa den, kunne jeg begynne å skrive. Det var enklere sagt enn gjort... Jeg brukte vanlig skolekritt, men det var ikke så lett å skrive på en trebit som jeg skulle ønske, så det ser ut som en treåring som har prøvd seg.

Sånn se det ut når det ble ferdig


Tror nok jeg må lære meg å skrive finere på tre. Kanskje ikke kritt er tingen? Heldigvis er det lett å børste vekk. Har dere forslag til hva jeg kan skrive med, kanskje? Sprittusj? 

Når jeg finner en trebit som matcher denne, skal jeg lage fortsettelsen. Vi må jo ha "Her bor"-skilt som kan henge under!

 

Hva syns dere?
Har dere prøvd å lage ting av drivved? 

 

Psst! Ikke glem konkurransen min, du finner den HER!


How-to; Enkel og fin pynt du lager selv!

I går posta jeg en enkel og søt vet-ikke-hva-jeg-skal-kalle-det pyntesak som jeg laga, og nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan jeg laga den. Veldig enkelt og greit, og du kan pynte den med hva du vil!

Som den listefriken jeg er, tar jeg det punktvis, men for all del; gjør det i den rekkefølgen du vil ;)

1. Jeg kjøpte trehvite klesklyper som jeg malte. Jeg ville ha dem mintgrønne.

2.  Fyll et kar (f.eks en ildfast form) med kaffe.

3. Sitatene og ordtakene jeg fikk fra dere skrev jeg ut med fine fonter, og rev opp lappene så de skulle se litt "lurvete" ut i kantene. Husk å få dem store nok, jeg skrev dem ut i liggende format. Fine fonter kan du f.eks laste ned HER.


4. Legg lappene i kaffebadet, og la dem ligge et par timer så de får trekt godt til seg kaffen.


5. Legg lappene til tørk over natta.

6.  Snora laget jeg av hamptråd som ble fletta så den skulle bli litt tjukkere. 

Og... når alt var tørket, flettet og spikra opp var det bare å henge opp alle fine ord som kom fra dere.

 

For flere bilder av det ferdige resultatet, se HER.

Etter hvert ser jeg for meg å henge opp noen bilder og andre fine minner. Bare fantasien setter grenser her! Jeg har også sett noen som har hengt opp begge endene, som en bue, men hos oss var det ikke plass i gangen, så da ble det slik. Henger du opp begge endene kan det f.eks være fint å henge opp barnas første sko eller andre søte ting ♥

 

Tusen takk for alle fine sitater og ordtak fra dere. Setter stor pris på det! ♥
Det er så mye lettere å være kreativ med litt hjelp!

Hva syns dere? Er dette noe dere vil prøve å lage? 


Søndagskreativitet

Dere husker kanskje klesklypene jeg satt å malte forrige uke? Og sitatene og ordtakene jeg spurte om?
Jeg var litt hemmelighetsfull om hva det skulle brukes til, men nå er alt ferdig så jeg kan vise dere! 

Ta-daaa!En søt, fletta hampsnor med nymalte treklesklyper og DIY-ark som skal se gamle og slitte ut. De pynter opp gangen enda litt mer, uten at det blir for mye, og gir både meg, kjæresten og gjestene noe å tenke på når vi går forbi.


Fint?
Noen som vil se hvordan jeg gjorde det? 


En liten fornying av gangen

For noen dager kom jeg over en ny blogg. Den tilhører Sandra, og er en fotoblogg. Hun tar mange fine bilder og jeg falt pladask for ett av dem. Jeg spurte pent om jeg ikke kunne få det for å henge opp på veggen, og det var ikkeno' problem. Det fikk henge ved kommoden i gangen, og erstattet solbrille-kleshengeren min.  Aner ikke hvor den skal henge nå, men det er et annet problem, det var nemlig bare der bildet kunne henge. 


Ble det ikke fint?


 

Nye, nydelige kjøkkenhyller

Kjøkkenet har lenge hatt en naken vegg som jeg har hatt ymse planer for. Tanken var først å ha helt enkle, hvite IKEA-hyller, men siden jeg aldri har fått ut fingeren og kommet meg på IKEA, har veggen forblitt naken. 

For et par måneder siden kjøpte jeg en enkel, trehvit hylle på loppis. Den skulle egentlig males hvit, men det ble aldri gjort.. Og når jeg for et par dager siden kom over enda en hylle, fikk jeg virkelig ånden over meg.

 Slik var den ene hylla før; 


Og etter noen runder med pussing, maling og pussing igjen ble de slik; 

Hylla ble først malt to strøk, og når den var tørr pusset jeg av kantene med sandpapir så trefargen kom gjennom. Det ga et gammeldags preg, akkurat sånn jeg var ute etter. Fargen er en nydelig, dus mintgrønn som gir litt mer farge i heimen, uten å være for voldsom.

Jeg er så fornøyd som jeg kan være, og hyllene har virkelig fornyet kjøkkenet. Dessuten; nå har jeg mer plass til alt nipset mitt! Jeg tar meg faktisk i å gå en ekstra runde innom kjøkkenet for tida, kun for å se på de fine hyllene.

Hoho, hvem skulle tro at noe nytt/gammelt skulle gi så mye glede? ♥


Jeg trenger deres kreative hoder!

Hodet mitt bobler over av kreativitet for tiden, men for å gjøre ferdig ett av prosjektene mine trenger jeg litt hjelp fra dere.

Jeg trenger noen fine sitater og ordtak. Hyggelige ting som du kan lese hver dag. Ting som betyr noe og som kan få deg til å tenke. Gjerne noe på norsk. Kanskje med en liten dose humor? 

Bildet er lånt herfra

Hva det skal brukes til får dere se når det er ferdig, men jeg har et par ideer! Resultatet får dere se når de rette sitatene og ordtakene er på plass!

 På forhånd takk! ♥Mintgrønt er skjønt

 For noen dager siden rydda vi på jobb, og da dukka denne "skjønnheten" opp;

En meterlang hylle med knagger og mulighet for å henge opp kjøkkenhåndkle. Siden den sikkert bare hadde blitt kasta, tok jeg den med hjem. Men, ubehandla furu er mitt verste mareritt, så her måtte noe gjøres. Jeg vurderte hvitt, men siden 80 % av huset er hvitt ville jeg ha litt farge, og for å matche ville jeg prøve å finne en som var noenlunde lik vannkanna jeg har på  kjøkkenet;  

Jeg tok med meg vannkanna til malingsbutikken og sa jeg ville ha den farga. Og det fikk jeg. Hylla har nå fått sitt første strøk, og det har klesklypene også. De skal brukes til noe annet, men det får dere se senere...

Pirk-pirk å male klesklyper, men det blir såå fint!

Jeg har blitt helt forelsket i denne farga! Kanskje jeg har mer som kan males..? Det får bli i morgen, nå skal jeg og kjæresten på kino for å se Pirates of the caribbean i 3d! 

Ha en fin kveld!  Har dere planer? ♥

 

To be continued... 


Interiørdrømming...

Mens mannen ser film, drømmer jeg meg bort i interiør...

"Dessverre" har vi disse butikkene i Hønefoss, så hvis økonomien og formen tillater det i morgen (atsjooo!) kjører jeg meg en tur til byen. 

Sånn, det får være nok drømming for idag. Kanskje på tide å finne senga og drømme litt på ordentlig? ♥

Fant du noe du likte her?
Er det flere enn meg som drømmer om en nydelig hage med det perfekte interiøret? 

Litt nytt til heimen

For noen uker siden var jeg innom en fin butikk som heter Pytt & Panne, og hurra for meg - de hadde 50% på hele butikken! Ikke så hurra; de er konkurs og skal stenge...

Men uansett, jeg fant da noe fint den gangen her også, blant annet disse fine flaskene til kjøkkenbenken! Jeg betalte bare 50 kr, så det må jo være et kupp! Helt i min stil, og praktiske også, ikke bare fine.

Hva syns du?

Har dere forresten sett mitt siste innlegg i Motivated-bloggen om hvordan du skal bruke pulsklokke? Les det HER!

 

 

Lysestaken min er ferdig!

For litt over en uke siden posta jeg et innlegg om et hobbyprosjekt jeg hadde begynt på. Ting tok tid, men etter noen lag med spraymaling ble den omsider ferdig!

Slik så den ut før...Og slik ble den når jeg var ferdig med den...


Mange av dere skjønte at den kom til å bli hvit - og hvit ble den! Den krevde en del strøk, men etter tre-fire lag ble det jevnt og fint og all den stygge messingfargen ble borte!

Spraylakken kjøpte jeg på Europris til 39 kr, og den fungerte kjempebra. For spesielt interesserte, her er den:Hvordan syns du resultet ble?

Kveldskreativitet

Jeg er alltid mest kreativ om kvelden, og i kveld klødde jeg i fingrene etter å finne på noe, så jeg prøvde meg på en ting jeg hørte om for litt siden. Jeg så en kommentar på Kayso sin blogg som jeg ble litt ekstra oppmerksom på. En som heter Anita som skriver bloggen Superlivsstil skrev følgende:

Kjempelekre! Her er et annet tips: Bruk servietter med et fint motiv på, del opp lagene i servietten så du kun har det tynneste laget med mønster på. Klipp ut mønsteret du vil ha på lyset og legg det over der du vil ha det. Varm en skje over et brennende lys og gni den varme skjeen oppå servietten som ligger på lyset. Da smelter voks utenpå motivet og det festes til lyset:) Jeg har testa og det ble kjempefint:)

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker levende lys, og kubbelys har blitt min form for peis ettersom vi dessverre ikke har det i hus, levende lys gir jo faktisk en del varme. Jeg brukte enkle hvite kubbelys og delte opp servietten som Anita beskrev, og brukte det øverste tynne laget. Jeg hadde ikke en veldig spennende serviett, bare en rød med litt mønster på, så jeg klipte den til et hjerte.

Omtrent slik ble det seende ut:

For å lage sånne lys trenger du:

♦Kubbelys

♦Serviett

♦Levende lys

♦Skje av metall

♦Saks

♦pluss ca fem minutter av din tid...

Husk å brenn skjeen på en side, og "smør utover" med den andre. Min skje ble svart, så ikke bruk en skje du er så veldig redd for (selv om den sikkert kan vaskes og bli like fin igjen)

Jeg prøvde å brenne lyset for å se om det var trygt med papirservietten, og foreløbig ser det trygt ut, selv om jeg ikke har kommet ned på selve servietten enda. Skal si fra om det blir brann av det...

For noen dager siden nevnte jeg at jeg skulle prøve å lage litt mer julepynt siden jeg ikke hadde så mye som jeg trodde, og her er resultatet! Jeg googla bilder som old fashion christmas, santa claus og old christmas cards og fant mange fine bilder jeg kunne bruke. Bildene limte jeg på fyrstikkesker, litt større esker enn de helt små, ett bilde på  hver side. Ideen fikk jeg fra flinke Kirsti som har laget mange fine ting. Jeg liker gammeldagse ting, og bildet på den lengst til venstre er lik et bilde vi har hjemme som mamma alltid finner frem til jul. Litt mamma-savn er det vel lov å ha selv om jeg er "voksen"? ♥
Har også prøvd meg på ny header i kveld! Har ikke fått inn så mange forslag enda, så jeg ville prøve på nytt, kanskje jeg fikk til noe. Fikk ikke lasta opp i kveld, så jeg vet ikke helt hvordan det ble, men den kommer etter hvert...

God natt! ♥

Kjære julenissen

Olivia Olsen - All I want for christmas is you (fra Love actually, min favoritt-julefilm!)

Idag er det kun èn måned igjen til julaften, så jeg tenkte jeg kunne posten ønskelista mi nå, så julenissen rekker innom alle butikkene før måneden har gått.

Kjære Julenissen

I år har jeg vært snill jente. Jeg gjør en viktig jobb i samfunnet og passer på at de eldre har det godt og holder seg i god form. I tillegg kildesorterer jeg all søpla mi og takker alltid fint når jeg får noe. Jeg har tilogmed begynt å bruke tanntråd, som tannlegen alltid sier jeg må gjøre. Til neste år skal jeg bli enda snillere, om det er mulig, men for nå får dette holde.

Hilsen Sofie

Jeg ønsker meg blant annet dette til jul:
(Bildene er linket)


Rosendahl oljekaraffel. Samme som jeg har til Zalo,
men denne skal jeg faktisk ha olje oppi


First Aid boks fra Solstrand Interiør, så jeg kan holde styr på
plaster, ibux og nesespray til en dag jeg (eller du) trenger det


Sovemaske fra Lisbeth Dahl, fordi kjæresten er glad i å
lese før han sovner og jeg er glad i mørket når jeg skal sove...


Fancy gjøkur fra Kvist, det hadde passet
perfekt inn i vår lille stue. En fin blanding av
nytt og gammelt


Og det beste til slutt; denne serveren fra York-serien til Bohus,
samme serien som TV-benken vår kommer fra.
En fin liten mellomting mellom skjenk og vitrineskap, og
akkurat passe stort til stua vår

Ho-ho-ho!

Huset vårt - rom for rom. Del IV

Neste rom ut er kjøkkenet!

For litt siden postet jeg et innlegg om kjøkkenet (som du finner HER), men det var før jeg startet "rom for rom"-serien på ordentlig. Dårlig planlegging altså. For et par uker siden fikk jeg tatt noen nye bilder, slik at jeg får vist frem litt mer av helheten, ikke bare detaljene og pynten.


Kjøkkenbord, stoler og smijernshylle fra IKEA


Cat food! Synes denne boksen er bittelitt penere enn pappen
kattematen vanligvis kommer i...


Fine lille sparegrisen min som hjelper meg å spare på småpengene
mine. Gleder meg til den dagen den skal tømmes og jeg og Morten
plutselig får råd til en 2-ukers ferie på Maldivene.
Jaja, det er lov å drømme...


Fin liten vannkanne som står på smijernshylla. Fra Ipa Bjoll,
en liten fin butikk her i Hønefoss


Innredningen er fra IKEA (tror jeg..)

Fine kjæresten min lager middag

Da er det kun ett rom som gjenstår; badet. Jeg vet ikke helt om det kommer noen bilder derfra, syns ikke bildene ble så bra, det så mye mindre ut enn det egentlig er.  Kanskje det kommer senere, om noen har lyst til å se?

Huset vårt - rom for rom. Del III

Tredje rommet i huset som skal vises frem er stua. Vår koselig lille stue. Vi har fortsatt ikke fått opp så mye på veggene, for jeg vet ikke helt hva jeg vil ha enda. Vi har planer om en enkel liten hvit hylle til å sette nips på, og muligens disse lampettene fra IKEA. Ingen hastverk enda, vi trives godt her, dessuten er det greit å ha lite på veggene siden det ikke er så stort.


Stolen kjøpte vi på loppis tidligere i høst, kattene har lagt sin
elsk på den...


Fine yin og yang-pusekattene i loppis-stolenPrøvde meg på en liten romforklaring igjen
... Tv-bordet har jeg skrevet om her!Min kjære tester nyinnkjøpt Buzz! Sofaen er fra IKEA, Ektorp.
Den lille hvite hylla jeg har lyst på skal være på veggen ved
siden av sofaen, sånn ca akkurat der lyset fra spot'en faller.

Har du ikke fått med deg andre rommene kan du se dem her og her!

Huset vårt - rom for rom. Del II

Nå er det tid for neste rom, som er gangen. Jeg har ikke så veldig mange bilder derfra, men jeg poster noen som jeg har postet før også.


Slik så det ut når vi var på visning. Når vi flytta inn malte vi
veggene helt hviteEn liten forklaring på hvordan rommene ligger i forhold til hverandre.
Her ser dere også behovet for et nytt teppe, vil ha et som er langt nok
(3-4 meter) til hele gangen, men finner det ikke noe sted, tips?


Fine IKEA-kommoden vår


Dette bildet har jeg posta en gang før, men det er lenge siden,
så jeg tror ikke så mange var innom her på den tida ;)


Koselig skilt og hjemmelaga nøkkeltavle som henger like innenfor døra

 

Neste rom er stua. Følg med!

Huset vårt - rom for rom. Del I

Jeg lovte dere å vise fram huset vårt rom for rom, så etter den o'store helgevasken på fredag tok jeg men en runde med kjærestens speilreflekskamera. Jeg kan ikke gi dere alt på en gang, men jeg tenkte å begynne med de to soverommene. Det minste er gjesterom og kontor, og var for tiden oppredd til gjestene, så det var litt rot her og der, men sånn er det, et av rommene i huset må være "roterom". Gjesterommet har også en liten bod ved siden av (som jeg levende så for meg som walk-in-closet..) som har blitt oppbevaringsrom til ymse sko, jakker, sentralstøvsuger og hjemmekino-pc'en.


Kontoret/gjesterommet med sovesofaThe master bedroom. Hjerter og sommerfugler fra Panduro.
Nattbord fra JYSK

"Vintage"bilder fra Sagen. Kommode fra JYSK. Lykt fra Kremmerhuset

Har planer om å ha noen lune, deilige tepper ved senga, så det ikke blir såå ille å stå opp når vinteren kommer for fullt. Mulig at det blir Ludde saueskinn fra IKEA. Noen som har prøvd disse på gulvet, og vet om de tåler litt eller blir fort stygge? Har også kjøpt bøyler til å feste gardinene til siden, men har ikke kommet så langt at jeg har fått skrudd dem opp enda, venter egentlig bare på at Morten skal finne frem drillen...

Håper dere likte bildene, ha en fin kveld!

Kjøkkenet vårt

Jeg tenkte jeg skulle vise fram huset rom for rom, og nå har jeg omsider fått ordnet til og tatt noen bilder av kjøkkenet. Det har vært mye å småting å ordne siden vi flyttet inn, men nå tror jeg kjøkkenet er ferdig. Jeg tror. Jeg har tenkt på om jeg skal ha en liten hylle til å sette småting på, men vi får se, det blir ikke enda ihvertfall.Ikke har jeg funnet noen hylle heller...


Kjøkkenbordet og stolene fra IKEA, gardiner fra Kid


Dette er det eneste bildet jeg har av kjøkkeninnredningen for
øyeblikket. Bildet ble tatt når vi var på visning før hvitevarene
var kommet i hus, og fortsatt med de gamle knottene.
Skal komme med et bedre bilde senere


For noen uker siden hadde jeg besøk av Ragnhild og vi bakte
muffins. Her ser du også litt av innredningen


Søt, liten kurv til krydder og te


Fine, lille kjøkkenkroken min. Syns dette ble veldig koselig,
med hekladuk, bestemor-tekopp og klassiske Norgesglass.
Hekladuken har mormor laga til meg, de to sistnevnte er fra
bruktbutikk og brettet kommer fra Kremmerhuset


Skilt jeg fikk i innflytningsgave fra min søte Ragnhild


Tilslutt må jeg vise fram den fine Zaloflaska mi. Det er egentlig
en oljekaraffel, men jeg måtte ta ideen fra min søster og bruke
den til Zalo. Mye finere på benken og den doserer perfekt!
Karaffelen kommer fra Rosendahl

Og helt tilslutt et lite ønske til kjøkkenet...


En fin liten hvit radio til å ha i vinduskarmen (Ja, jeg er 80 år...)
Elsker å høre på radio, men det blir litt vanskelig uten selve radioen...
Nettradio blir ikke helt det samme, og dessuten hadde denne
hvite Tivoliradioen passet perfekt inn i kjøkkenet vårt
. Godt det
snart er jul!


 

Enda en pakke!

Idag fikk jeg enda en pakke i posten! Jeg bestiller alt selv, så det koster jo også da, men jeg blir like glad hver gang!Idag kom monstermagnetene jeg hadde bestilt fra Silje! Jeg bestilte mine via mail fordi jeg ville ha noen spesielle, som ikke fantes på nettbutikken akkurat nå. Ingen problem å få spesialbestilt noe der i gården, så etter et par uker kom de altså hjem til meg. Jeg har en monsternøkkelring fra før, en selvlysende hvit med kirsebær, og siden jeg har blitt så glad i den, ville jeg tilføre et par til til samlingen min. Denne gangen ble det et kjærestepar i selvlysende hvitt med rosa og blå prikker.


De lyser i mørket! To sjarmerende vesen som kan passe huset
mens vi andre sover
Har du også lyst på et monster, sjekk ut Siljes nettbutikk HER!

Pakke i posten

Idag fikk jeg en fin liten pakke i posten! For en ukes tid siden bestilte jeg denne og denne fra Poppydesign på nettbutikken Epla. Når jeg kjøpte dem fantes de i 2-pk så jeg betalte ikke fullt så mye som 300 kr. Tror det var 250 kr for 2 stk. Jeg ble så forelsket, måtte bare ha dem, og idag har de blitt mine.
Nydelig bomullsstoff og cordfløyel utenpåOg praktisk fôret med voksduk inni

Er du også forelsket og har  lyst på en matpakkepose litt
utenom det vanlige, sjekk ut Vibeke Spigseths nettbutikk
Poppydesign her!

Friday in York

Eller... Fredag er tv-kveld, og tv-bordet vårt heter York, som det også kan kalles.

Fredag er ikke bare tv-kveld, i tillegg til å være min favorittdag, men også godtekveld, kosekveld og avslapningskveld.

Idag er jeg helt kake etter å først ha vært på seinvakt og så på tidligvakt på min nye arbeidsplass (yet another tilkallingssted, ikke en del av den spennende nyheten...) så i kveld er jeg totalt sofaslave.Her i huset er det X-faktor som står på, og jeg er fra meg av begeistring av Hans, Post4 og Atle! OK, fra meg var å ta litt hardt i, men jeg liker'e! Gjør'u?

I morgen reiser jeg og min kjære til Oslo på konsert (som dere kan lese om her) så for min del blir det stille på bloggfronten frem til søndagskveld, når det sannsynligvis kommer et overbegeistra innlegg om konserten.

Men det var tv-bordet vårt jeg tenkte jeg kunne vise frem. Det heter York og kommer fra Bohus. Tok sin tid før vi fant det rette, siden alt måtte stemme med bredde, plass til forsterker, PS3, tuner og gjerne et par skuffer til å gjemme unna ting, men jaggu fant vi det ikke, og jeg elsker det! Etter hvert kunne jeg tenke meg vitrineskapet i samme stil, men det får vente litt, er ikke på toppen av skattelista for å si det sånn...

Hva gjør du på en fredagskveld?

Loppisfunn og bestemorvegg

Var på loppemarked på en skole her i Hønefoss for noen uker siden. Skulle egentlig bare kikke innom, men endte opp med en søt, gammel stol som fikk plass i stua. Har lenge vært på utkikk etter en stol eller lignende til stua, ettersom tre-seteren fort kan bli liten hvis vi får besøk, men har ikke funnet noe som både falt i smak og passet inn størrelsesmessig. Helt til en lørdag for noen uker siden...Tenkte kanskje å trekke om stolen, men det får bli senere. Den er litt slitt, men likte mønsteret og fargen så godt, så jeg vil beholde det litt til.Søt stol fra loppis, 50 kr.

Bestemorveggen er veggen vi har hengt opp alle bildene våre av nære og kjære i familien; besteforeldre, søsken, tantebarn og fadderbarn. Omtrent slik bestemødre gjør. Alle bildene har rammer i svart eller sølv og er hengt opp på en tilfeldig måte uten å ta hensyn til mellomrom, alltid plass til flere bilder. Syns det ble fint!Bestemorveggen med alle bildene. De to pusekattene har visst tatt over loppisstolen

 

Har du funnet noen skatter på loppemarked i høst?

Skilt, tavler og nips

Jeg har sansen for små (og litt større) detaljer, og liker å pynte huset med nips som gjør huset lunt og koselig. For eksempel brenner det utallige stearinlys om kveldene, for kosens skyld. Jeg har prøvd å få en gjennomført stil i hele huset, og har satset på hvite hekleduker, lyse farger og rustikt materiale.Nøkketavle jeg har laget av malt finèrplate med serviett overmalt med
decoupagelakk. Skiltet over kommer fra verdens nydeligste butikk,
Ipa Bjoll, som ligger i Hønefoss.
Vannkanne, også den fra Ipa Bjoll, som faktisk fungerer til mer
enn bare pynt. Kanskje blomstene mine overlever lengre enn en uke?
Tavle fra Cash&Carry på Åndalsnes. Veldig fin til små
kosebeskjeder til/fra kjæresten <3Tre bokser til sysaker fra Skeidar (99 kr). Både praktisk og dekorativt!

 

 

Gangen

Her er noen detaljbilder fra gangen. Kommoden er fra IKEA og heter Aspelund.

Jeg har valgt å ha en romantisk stil, med lyse, duse farger og stemningsfulle lamper og  nips. Kommoden har tre store skuffer + en miniskuffe i den øverste skuffen, perfekt til oppbevaring av smånips som alltid har en tendens til å forsvinne.

Lampe fra IKEA,  smykkeskrinet var en gave og er håndlaget fra Russland, lysestaken var også en gave, speil fra Europris

 

Hvilken stil har du i huset/leiligheten din?

Huset vårt

En av grunnene til at jeg ville opprette denne bloggen, var fordi jeg i det siste har fått større og større interesse for interiør, og har lyst å vise frem huset og dele ideene mine. Jeg og min kjære leier en liten tomannsbolig fra 2oo4 hvor vi har bodd i snart to måneder.

Vi var på visning i juni, og jeg visste med en gang at dette huset, det skulle jeg ha! Og sånn ble det. Huset har vi hatt siden første juli, og i løpet av sommeren fikk vi malt veggene innvendig og ordnet forskjellig småting utvendig, før vi endelig skulle flytte inn!

Huset er ikke så veldig stort, ca 70 kvm, og derfor krever det at vi må tenke oss om litt ekstra når vi kjøper møbler. Jeg kommer nok ikke til å legge ut bilder fra utsiden av huset (redd for stalkere vettu, bloggen skal jo bli større enn Voe sin), men det kommer  nok desto flere bilder fra innsiden. Synes vi har begynt å få det fint her nå, selv om det fortsatt er noe som gjenstår!Dette møtte meg når jeg kom på visning. Bilde fra gangen, med et
soverom på hver side, bad, og stua rett frem

 Bilde fra visninga, før veggene var malt og hvitevarene på plass.
Bittelitt glad for å ha funnet drømmehuset!

 

Har du funnet drømmehuset?

hits