Hage

Hagen vår - Før og etter!

Slik så hagen og huset ut når vi var på visning...
Men vi ville ha det litt mer hjemmekoselig og gjøre mer ut av hagen.
Resultatet ble dette...Ny paviljong, terrassevarmer som gjør kjølige kvelder triveligere, blomsterkrukker med fine blomster i, og tilogmed gjerdet har blitt hvitt ♥ Bare så synd vi bare leier huset, kjenner at det hadde vært godt å gjort det for oss selv, og kun oss selv. 

Fingrene har blitt litt grønnere etter at vi har holdt på noen dager ute (selv om den ene planta ser ut til å takke for seg..) så det lover jo godt for resten av våren og sommeren, kanskje det holder seg like pent en stund til? Morsomt og avslappende er det ihvertfall!

Sommeren i år blir fin! ♥

 

Hva syns du? Liker du hagearbeid?


Lykken er en hage

Idag var det hagen sin tur. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg sagt jeg begynner å få grønne fingre! Blomster er jo kjempemorsomt, ihvertfall når du får hjelp av verdens søteste kollega og student til å plukke ut fine blomster som tåler litt. Etter jobb var vi nemlig på Hagesenteret og kjøpte mange fine blomster og krukker. Nå er det jammen ikke lenge til hagen er akkurat slik jeg vil ha den! 

Så, mens mannen klipte plena, lekte jeg meg med de nye lekene mine!

Wiiii! Som en unge i en godtebutikk - og det hadde jeg aldri trodd jeg skulle si!


Elsker fargene!


Søtt blomsterstativ fra Pytt & Panne med verdens fineste potterose.
Den har fått plass ved inngangspartiet.
 


En gul liten søtsak til veggen mellom oss og naboen

Tilogmed fuglehuset har fått seg en plass. Håper bare ingen flytter inn, orker ikke hagen full av fugledritt..

Spraylakk-Sofie kom også frem med tryllestaven for noen dager siden...
Og tilslutt. 10 poeng som gjetter hvordan hageskoene mine ser ut...
 


Jepp, blomstermønstra!Sånn. Det var dagens hageprat. Kjenner jeg gleder meg til å kjøpe flere blomster og ordne mer i hagen. Nå er det bare å sette seg ned å vente på sola. Ser ikke ut som den kommer med det første...

♥


Hageplaner for våren

Siden våren (og sommeren) har kommet til Hønefoss har jeg begynt å tenke på hvordan hagen og uteplassen skal bli. Jeg har mange tanker og ideer, og gleder meg til ting begynner å ta form. Noe er på plass, men mye gjenstår fortsatt. Blomster f.eks. Jeg trenger sårt hjelp, for grønne fingre har jeg ikke. (Mamma, kom på besøk!)


Jeg har kjøpt inn litt diverse til hagen, blant annet et nydelig fuglehus, men jeg vet ikke helt hvor det skal plasseres enda, siden det må henge (langt unna pusekattene). Utebordet skal få en nydelig, romantisk voksduk jeg har sett meg ut, og noen sommerfugler jeg kjøpte for et par år siden skal visstnok være sommerens heteste pynt til uteplassen. Flaks ;)

Sommerfuglene hang på soverommet før, men nå skal de ut på husveggen!

Jeg har også store planer om å male gjerdet som går rundt hele tomta, så når huseierne gir oss grønt lys er det på! Ser dere ikke for dere idyllen bli komplett med et hvitt gjerde?
I tillegg har jeg noen lyslykter som skal få være med ut. Noen skal henge, og de får nok henge i takrenna, mens andre får stå rundt om på plattingen. Jeg har noen fra før, på loppis i Oslo fant jeg enda en og tilslutt har jeg planer om å lage noen fine (om jeg får til..).  De kommer til å skape god stemning på sene, mørke sommerkvelder ♥

 

Har dere planer for hagen? hits