Faaashion

The sun is shining

 

...derfor har jeg kjøpt meg de kuleste solbrillene jeg kunne finne. Elsker skinndetaljene, og pilotbriller går jo aldri av moten :D

 


 

Hva syns du? 

 

Psst! Husk å følg med på Facebooksiden til bloggen i morgen ettermiddag, der kommer det nemlig en liten give-away! ♥

 


Nydelige sommerkjoler til lillejenta mi

Jeg tenkte å tipse dere om en kjempefin Epla-nettbutikk som er verdt en kikk! Nettbutikken er det Monica (aka Mokkamaster i bloggverden) som har, og hun selger veldig fine kjoler til små, søte jenter. Hun har også noen kjoler til voksne også, så her er det noe for både mor og datter! Om du ikke trenger kjole, kanskje hjemmesydde puter kan friste? Hun syr det meste!

Jeg tenkte å bestille en fin kjole til Baby Agnes til sommeren, men hun skal få lov til å komme til verden først. Må jo se om hun er ei rosa-jente eller om hun kanskje vil ha en grønn kjole? Jeg har bursdag på sommeren, så da er det en fin unnskyldning til å finne en fin kjole til lillejenta mi ♥

 

 
 

Nå gjenstår det bare å velge. Jeg liker veldig godt den grønne med prikker, men den mintgrønne med stjerner er også nydelig. For ikke å snakke om den dusrosa...Jeg spurte Monica om det gikk an å få en spesialsydd kjole, og det var ikke noe problem! Det gjør jo ikke valget lettere, men... 

 

Fant du en favoritt blant kjolene? Hvilken ville du valgt?


Nettbutikken til Monica, Sewing Bird,  finner du HER! 

Gravidgarderoben min

 Hvem sier du trenger å se ut som en dass selv om du er gravid? 

I det siste har jeg følt meg både hoven og rund, men hvorfor ikke gjøre det beste ut av det du nå har, og nyte at du har en struttende, fin mage å vise fram?Nå som magen vokser merker jeg at det stadig er flere klær som ikke kan brukes, men det er heldigvis noen som lar seg vide ut litt til, og takk gud for gravidbukser. Finnes det egentlig noe mer behagelig? 

 
Alle disse antrekkene ligner på noe jeg kunne brukt til hverdags, både på jobb og til fritid. Komfort er et tydelig stikkord,  men det går vel an å kombinere komfort og stil? 

Etter hvert skal jeg prøve å sette sammen mine egne versjoner av disse antrekkene, og bilder kommer så fort jeg har tatt dem!

 

Hva syns du? 

Om du er gravid, hvor finner du fine klær?

 Noe nytt til a' mor?

For litt siden snubla jeg over disse nydelig støvlene fra Tretorn. Noe så fint! Og det verste (beste) er at de ikke var så dyre heller. Rundt 5-600 kr til vanlig, men rett under 300 kr på salg på diverse nettbutikker. Liker! Og hvis du fryser, finnes de i fòret versjon også! Dobbelliker!

 

Så, er det lov å ønske seg regn da?

Hva syns du?

 

 

Julekjole for små hvaler

Jeg har funnet meg julekjole! Den fant jeg på BikBok, og i den er det god plass til en voksende mage. Jeg ser for meg å bruke en kortkort, svart skinnjakke til, siden jeg liker bedre det tøffe enn det sukkersøte. Vi får se.. 
Kjolen kan du se mer på HER.
Lekker, åpen rygg.

 

PS! Ser dere kleshengeren min? I motsetning til en viss fotballfrue har jeg ikke gått bananas, men kjøpte kun ènI sommer ble hengeren brukt til solbriller, men nå ble de pakka vekk og den må nok få en ny oppgave.. Kanskje den skal få passe på julekjolen i noen uker?

 

Hva syns du?
Har du funnet juleantrekket?


 PSPS! Husk Give-Awayen min, den finner du HER! ♥Tredje antrekk til Høstgarderoben

Mitt siste antrekk til Høstgarderoben for denne gang! Dette er en variant av et antrekk jeg kommer til å bruke mye fremover! Deilig med lune strømpebukser, varme skjerf og fine, men tøffe høstsko ♥

Kjenner jeg har blitt veldig glad i den brente oransjefargen, syns den er spesielt fin nå om høsten. Poncho har jeg også lyst på, men jeg har prøvd sikkert tjue forskjellige, og når ingen har falt i smak enda får jeg bare lete videre... Noen som vet om noen fine? Vil ha en svart/svartmønstra en tror jeg, gjerne en god og varm en (siden jeg alltid fryser..)Øreringer Accesorize // Skjerf Voice of Europe // Genser VeroModa // Shorts VeroModa // Strømpebukse BikBok // Wedges EuroSko

 

Hva syns du? 

 


Andre antrekk til Høstgarderoben

Mitt andre høstantrekk er en absolutt favoritt. Blanding av stramme og løse plagg, jordfarger og skinn har virkelig blitt en vinner i skapet mitt i høst. 

 

Hals Lindex // Øredobber Accesorize // Genser Vila // Veske Vila // Bukse VeroModa // Støvletter ØkonomiSko

 

Hva syns du? 

 


Første antrekk til Høstgarderoben

Det har vært rolig her inne på bloggen i det siste. Mye har skjedd, og energinivået er deretter. Jeg er veldig glad i å blogge, så jeg kommer sterkere tilbake, må bare fylle på energilagrene litt til først!

Men, jeg har ikke bare ligget på latsiden i det siste. Jeg har også fått fotografert litt til Høstgarderoben! Mitt første inspo-antrekk laga jeg i Polyvore (verdens morsomste program!) og er et hverdagsantrekk som jeg godt kunne brukt på jobb.
Lue BikBok // Jakke H&M // Kjole Cubus // Strømpebukse BikBok // Boots ØkonomiSko

Nå blir det litt shopping med en venninne, før det blir pizza og film hos en annen venninne. I morgen er det hagen sin tur, der må det ryddes og klargjøres før vinteren. Godt med en rolig helg! 

 

Hva syns du om antrekket? Er dette noe du kunne brukt? 

Har du planer for helga?

 


Høstgarderoben

Jeg elsker høsten, og med høsten kommer også en oppfriskning av garderoben. Jeg har shoppa litt allerede, men det er jo stadig noe på ønskelista. Det kommer flere bilder når antrekkene er på plass!

I løpet av ukene fremover håper jeg garderoben min ser omtrent slik ut;
Hva syns du? Fant du noe du likte? 

 


Høst-inspo

Det er så mye fint i butikkene på høsten - enda en grunn til å elske denne årstida. Jeg har sett at Lindex har mye fint, og lettpåvirkelig som jeg kan være, har jeg allerede funnet mange plagg jeg vil ha! At de har brukt verdens peneste modell gjør jo heller noe for inntrykket. Deilig strikk, dongri med sleng og søte skinnbelter ♥
Nydelige Reese Witherspoon! Hun må jo være en av verdens vakreste? 

 

Fant du noe du likte? 

 

Mine sommerantrekk - We love the 50's!

Her kommer siste antrekk for denne gang. Denne gangen er det femtitallsinspirert med polkadots, highwaist og røde lepper. Jeg elsker stilen, og ble så inspirert av min kjære Mone som har fått mer og mer 50's i garderoben sin. 

Solbriller Glitter // Kirsebær-øredobber Gina Tricot // Topp  Lindex // Highwaist shorts Lindex // Prikka strømpebukse Lindex // Tøysko Skopunkten

Gleder meg til å bruke dette antrekket på en sommerfest med vin i varme sommernetter. Akkurat passe pynta etter min smak, men noen høye hæler er jo ikke feil til dette antrekket heller...

Hva syns du om antrekket?

Skal jeg lage flere favoritt-outfits? 
Mine sommerantrekk - rødt og ruter

Antrekk nummer to er absolutt min stil, en tydelig favoritt. Ganske avslappet dette også, men det kan styles i øst og vest til å bli akkurat så pynta du vil. Sleng på et smykke, bytt ut skoene og lakk neglene så er du klar til fest!


Her er min versjon av antrekket; 


Solbriller Glitter // Rutaskjorte H&M // Dongrishorts H&M // Belte Lindex // Sko Converse
// Klokke CMYK // Ring BikBok


Likte du det? 

Og, jeg funderer på å lage et lignende innlegg for menn, er det noe interesse for det? Tviler på at det er så mange mannfolk (utenom min mann da, som er pent nødt..) innom her, men noen av dere har jo en mann dere kan kle opp ;) Hva tror dere? 

 

Siste antrekk kommer på søndag! ♥Mine sommerantrekk - avslappa denim

For noen dager siden publiserte jeg kollasjer av sommerantrekkene mine, og her kommer min versjon av det første.Første outfit. Avslappa i dongri, men med en liten fargeklatt. Jeg er ikke så begeistra for colorblocking-moten, men en oransje veske er jammen ikke feil! 


Hatt Lindex // Dongriskjorte H&M  // Dongrishorts H&M //  Veske Vintage // Sko ØkonomiSko

 

Hva syns du? Er dette noe du kunne brukt i sommer? 

Neste antrekk kommer i morgen!  ♥

 

Mine sommerantrekk, del I


Senere får dere se hvordan disse antrekkene ble på meg!

Likte du antrekkene? 


 

hits