Blogg

Husk på...

...at denne bloggen er flyttet! Jeg blogger nå på sofiego.com og der er det stadig oppdateringer! 

 

Sees vi der? :)

 
Babykommoden

Babykommodens fornying - og mye annet - kan dere lese om på min nye blogg som du finner HER!
Jeg jobber med å få flyttet over følgerne fra denne bloggen til den nye, det kommer så snart Bloglovin' har fått ut finger'n! ;)

 

God helg så lenge! ♥

 


Velkommen til SofieGO.com!

Endelig!

Endelig har jeg fått ut fingeren, kjøpt meg domene og fått ordna en ny blogg! Jeg har tenkt på det en stund, men har liksom ikke hatt mot til å sette meg ned med det, men når permisjonstida kom ble dagene lange - og perfekte til sånt plukk.

Blogg.no har vært en hyggelig plass å være for en nybegynner, men nå er det jo faktisk 1,5 år siden jeg begynte å blogge, så det var på tide å prøve noe nytt, og slik gikk det!

Håper dere lesere vil være med meg over! Jeg skal få flytta over Bloglovin'-følgerne mine også, må bare finne ut hvordan først... Noen som kan hjelpe?

Den nye bloggen min finner du HER!
Senere kommer det et innlegg på nybloggen om soveplassen til lillejenta vår - den har jeg nemlig gjort ferdig nå!

 

Følger dere med meg videre? 


SofieGO goes Facebook

Nå har jeg endelig fått laget meg en Facebookside for bloggen min! Der kan du få jevnlige oppdateringer både på innlegg og ideer jeg har til bloggen. 

For å følge bloggen min på Facebook kan du bruke bildelinken til høyre, eller trykke HER! 

Kontakt

 

Jeg blir glad for alle tilbakemeldinger angående bloggen min, og tar gjerne imot spørsmål om dere skulle lure på noe!

Noen av dere har tidligere sendt e-post med spørsmål om ergoterapi, og jeg tar gjerne imot flere spørsmål, så skal jeg svare så godt jeg kan!

SofieGO kan du også finne på Facebook, finn siden HER.

 

 E-post: sofiegyldenaas@gmail.com

 

 

Samarbeid

 

Ved tidligere anledninger har jeg og bloggen min blitt sponset av forskjellige aktører. 

Jeg har hatt et samarbeid med Health Workers, og de har sendt meg arbeidsklær som jeg har prøvd (og fortsatt bruker) - og virkelig kan gå god for. I tillegg har jeg mottatt fine SingSang-kort fra Barnebokforlaget. Disse gleder jeg meg til å prøve ut på lillejenta vår når hun kommer!
Dersom noen ønsker å sponse meg og/eller bloggen, send gjerne en e-post: sofiegyldenaas@gmail.com

 


Baby Agnes

 

På sensommeren 2o11 bestemte jeg og Morten oss for å prøve å få barn, og allerede i august var den lille spiren sådd. På ultralyd fikk vi vite at det var en liten jente, og hun fikk fort navnet Agnes. Det var et navn vi hadde tenkt på lenge, så det var aldri noen tvil; dette var vår lille Agnes ♥

Hun skal etter planen komme den 17. mai, og vi gleder oss veldig! Dette er førstemann, så det er kanskje litt ekstra stas da? Spennende blir det uansett, og forberedelsene er godt igang. Det kommer du blant annet til å lese en del om her inne på bloggen!


Bloggen handler naturlig nok mye om graviditeten for tida, og etter hvert kommer dere også til å få hilse på lille frøkna vår. Hvor mye hun skal eksponeres på bloggen vet jeg ikke enda, men dere skal ihvertfall få se henne. En stolt mor  jo bare vise frem barna sine?

 

 

Om bloggen

 

Jeg startet å bloggen høsten 2o1o. Mye fordi jeg og kjæresten nylig hadde flytta til et nytt sted, og jeg gjerne ville vise familie og venner hvordan vi hadde det. Facebook-albumet med interiørbilder strakk plutselig ikke til, så da prøvde jeg meg på en blogg - og her er vi!


For tiden skriver jeg mest om interiør og graviditet. Interiør har vært en stor interesse etter at vi flyttet i egen (leid) bolig, og etter at jeg ble gravid i august har dette også, naturlig nok, blitt morsomt å skrive om. 

Bloggen vokser stadig, noe jeg setter veldig stor pris på. Alle hyggelige kommentarer og følgere er hjertlig velkomne her på SofieGO-bloggen!

 

Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du savner eller ønsker mer/mindre av på bloggen!

 

Om meg

 

Jeg er en jente på 24 år som opprinnelig kommer fra en liten bygd i Romsdalen. Sommeren 2o1o flyttet jeg til Hønefoss sammen med min kjære Morten. Her jobber jeg fulltid som ergoterapeut i kommunen - og stortrives - mens Morten studerer IT på Høgskolen. I Hønefoss leier vi et lite hus med hage, og her bor vi sammen med kattene våre, samtidig som vi venter på å bli foreldre til lille Agnes i mai. Vi gleder oss veldig, for dette har vi sett fram til lenge!
Er det noe mer du lurer på - legg igjen en kommentar eller send en e-post!

 

Bloggen har blitt ny!

Da har dagen gått, og jeg tror faktisk jeg har sittet ved pc'en hele dagen. Trodde jeg skulle sprekke av irritasjon der et par ganger, men jaggu; jeg overlevde, og det gjorde bloggen også!

Jeg er kjempefornøyd med resultatet, spesielt siden jeg har gjort det meste selv. Hadde ikke så høye forventninger kan du si.. Mesteparten av svarene har jeg funnet på denne bloggen, så om du trenger designhjelp for blogg.no er denne verdt å ta en kikk på. Nå skal det også sies at jeg sparte meg ca 8 timers arbeid ved at Morten hjalp meg i noen minutter. Ikke så dumt å ha en mann som studerer IT! 

For de senile; slik så bloggen ut før:Nå håper jeg bare dere ser bloggen på samme måte som jeg ser den! Jeg har testa den i Mozilla Firefox, Google Chrome og Internet Explorer, og der så den OK ut, men om den ser rar ut for deg, så skrik gjerne ut en kommentar!

 

Hva syns du om fornyinga?

Er det noe dere syns mangler, eller kunne vært annerledes?

Jeg vil gjerne høre meningene deres - gode som dårlige!

 

 

 

En liten oppussing

Nå har jeg tenkt lenge at jeg skulle "pusse opp" bloggen litt, så nå som jeg har fri, og må ta det med ro, passer det igrunnen godt å prøve.

Jeg kan ikke så mye selv, men med litt hjelp av Google finner jeg fram til det meste. Vi får se utover kvelden hvordan det blir!

Så var det bare å finne frem tålmodigheten da... 

Hvordan syns dere et godt bloggdesign skal være?

Vet dere om sider jeg kan finne gode tips til bloggdesign?

 


Bloggen i 2o11, del II

 

Del I finner du her!


Jeg var kreativ i interiøret, kjøpte meg nytt sommerskjørt, Norge ble rystet av terroraksjonen, og jeg fant mange fine skatter på et gammelt loft.
 


Vi hadde ferie og var hjemme på Romsdalen og en uke i syden, vi fornya soverommet og det var i denne måneden jeg ble gravid (coincidence I think not, hihi). Jeg oppsøkte også alle loppemarked jeg kom over!Jeg fryda meg over høsten som var kommet og  laga ferdig drivved-stigen min. Hadde funnet ut at jeg var gravid og sov stort sett gjennom hele september, så denne måneden var det tynt med meningsfulle innlegg.
Jeg fant antrekk til høstgarderoben, pusla med interiør i huset og sendte mannen på Halloweenfest utkledd som seriemorderen Dexter.


Dere lesere fikk vite at vi venta barn og det ble naturlig nok det de flesteparten av innleggene handla om, i tillegg til en liten julegiveaway.
Jeg posta bilder av en voksende babymage, var på lagersalg, skrev et ærlig-innlegg om et periodevis rotete hus, ble sykmeldt og offentliggjorde navn og ultralyd-bilde av babyen vår, Agnes. Året ble avrunda med en rolig nyttårsfeiring sammen med familien med raketter og stjerneskudd. 

Og vips, så var hele 2o11 oppsummert med bilder!

Jeg gleder meg til å blogge mer i det nye året, og håper dere vil følge meg videre! 

 Bloggen i 2o11, del IJeg fikk lappen og bil, klipte meg kort, fikk besøk av mamma, og jeg og Morten var babysjuke.

  


Fellesbloggen Motivated starta opp, vi var å så på skiflyging og jeg fikk min første sponsor.

Jeg var på tur til vakre Stavanger og de sju kattungene ble født!
Jeg posta mange bilder av kattungene, loppemarkedsesongen begynte og vi bestilte oss ferietur.
 


Jeg endra design, studenten min var ferdig med praksisperioden sin, og jeg og Morten ordna det fint i hagen vår.


Jeg ble kreativ på interiørfronten, den første kattungen flytta ut, og jeg syns mote var litt ekstra gøy denne perioden.


 

Del II kommer i morgen!

 

Godt nyttår til alle fine lesere som har vært innom og lest, sneket og kommentert! 

Vi sees i 2o12! 


Ett år

Idag er det ett år siden jeg begynte å blogge. De første innleggene bærer naturlig nok preg av at jeg aldri hadde gjort dette før, men det er morsomt å se tilbake på. 

Mine første blogginnlegg i oktober 2o1o, se mer på dem HER.

Slik så mitt aller første design ut. Rosa, og med en kaotisk hjemmelaget header.

I slutten av oktober var designet fortsatt rosa, men headeren var ny. Hjemmelaget og hakket enklere.

I januar ble bloggen grønn for første gang, og Silje laget en kjempesøt vinterheader til meg. 

 

Fremover blir det flere designendringer. Det blir fortsatt grønt, men forhåpentligvis vil det se litt proffere ut. Jeg har mange ideer, nå trenger jeg bare litt hjelp til å få det som jeg vil! Heldigvis har jeg en IT-studerende mann i huset som vil prøve seg :) 

 

Hvor lenge har du blogget? Er du opptatt av bloggdesign?

 En liten designforandring

For noen dager siden ønsket jeg meg ny header, og jeg fikk inn flere fine forslag. Den jeg valgte er laget av søte Maria som skriver bloggen Ei forandring. Hun har virkelig skjønt hva jeg ville ha, og jeg er kjempefornøyd.

Jeg venter fortsatt på et forslag til, men da kan jeg heller ha det til gode til høsten. Denne var så blomstra og søt, så denne vil jeg beholde i sommer ♥

Her er de jeg fikk inn;
Jeg er ihvertfall superfornøyd, og kommer til å beholde denne en stund. Tusen takk, Maria

Hva syns dere? Noen favoritter?

Ny header?

Som dere kanskje ser har jeg ny header. Den forrige var midlertidig, og det tror jeg denne blir også. Jeg har sett det er mange av dere som har så fine headere, og jeg vil også ha!

Er det noen som har lyst til å hjelpe meg å lage en header blir jeg kjempeglad! ♥

Jeg la ut noen bilder som er brukbare til header for noen uker siden, og de finner du HER!  Ellers kan du bruke noen av disse;
Bildene er helt uredigerte, så her kan du slå deg løs! Svart/hvitt, sepia, sterke farger, svake farger - du bestemmer!

Jeg vil ha en fin snirklete skrift, men som samtidig er lesbar. Jeg trenger ikke så mye tekst "sofiego.blogg.no" holder :) 

Headeren må være i samme farge som bakgrunnen (kode bed6ae for de som trenger å vite det), og kan godt være en som på en måte går litt "ut av seg selv", slik som Kayso hadde før (men ikke nødvendigvis 3 bilder)Slå dere løs!

Kreativitet belønnes :D

Nye designoppdateringer på bloggen

Som dere har sett, prøver jeg stadig å pusse opp bloggen min, litt og litt. I stad satt jeg å kikka innom nydelig Gudrun Jona sin blogg, og fant noen nydelig Bloglovin'-tegninger hun har tegnet, som hun gir vekk til sine lesere.

Jeg bestemte meg for å prøve, og syns alle var veldig fine, så jeg greier ikke bestemme meg!
Hvilket symbol likte dere best?

Bjørnen?


Engelen?


 Eller kirsebærene?

Så, nå lurer jeg på, hvilket likte dere best? 

 

Har du også lyst på et litt finere Bloglovin' symbol? Gå innpå Gudrun Jona sitt innlegg HER og følg oppskrifta!

 

Advertise me! $ $ $

De siste årene har jeg vært veldig glad i å lese blogger, og har fulgt med mange forskjellige gjennom tiden. Jeg syns det er spennende å lese om andres nyinnkjøpte klær, interiør og ulike stiler og ikke minst de hverdagslige "hva-jeg-har-gjort-idag"-innleggene. En liten avkobling hvor jeg ofte finner inspirasjon og ideer.

Etter Fotballfrue-debatten for noen måneder siden, hvor hun og mange andre fikk refs for å ikke opplyse hvilke innlegg som var sponset, syns jeg det har tatt helt av. Nå ser plutselig halvparten av alle innlegg fra toppbloggerne (ikke bare Fotballfrue) ut som annonser, med den lille linja "Innlegget er annonsebasert" nederst. 

De fleste av produktene de anbefaler er produkter de sier de går god for, og det er det helt sikkert også. Men kjære vene, jeg syns litt av poenget med bloggingen blir borte. Jeg syns jo riktignok blogger er et fint sted å plukke opp tips og kanskje finne nye favorittprodukter, men nå har det rett og slett blitt for mye av det gode, og jeg sitter igjen med et inntrykk av at de kun er ute etter å tjene penger. Og penger, det tjener de, noen har selv sagt de tjener rundt hundre tusen kroner i måneden.Jeg har selv blitt sponset. Dette var produkter jeg ønsket meg og som jeg tenkte kunne være relevant for noen av leserne mine også. Derfor sendte jeg avgårde en mail og spurte pent om de var interesserte i å sende meg noe, mot et par blogginnlegg. Det var de. Dere kan se det innlegget her.

Altså; jeg har ingenting imot sponsing av bloggere, det kan være en fin måte å skaffe seg fine ting på og samtidig anbefale ting til leserne. Men alt med måte. Det er vel en grunn til at så mange reserverer seg mot reklame i postkassa, der kan det også fort bli litt mye..?

Hva syns du om at toppbloggerne fokuserer så mye på reklameinnlegg og å tjene penger?

Blir det for mye av det gode?


Kjære vene, dere ser vel at jeg trenger hjelp?!

Nå ser dere jo resultet av en header jeg prøvde på selv. Ikke bra. 

Nå håper jeg at en av dere vil hjelpe meg :)

Jeg ønsker meg en header som går i ett med resten av bakgrunnen, altså i eksakt samme farge (bed6ae er fargekoden) og med ett eller flere bilder av meg/mine og litt tekst. Teksten som må være med er sofiego.blogg.no og Hus og hjem, hverdagen og kjærligheten (eller noe lignende, om du er mer kreativ). Bildene kan gjerne være i sepia eller gråtoner, og trenger på ingen måte være firkanta, men det må jo være gjennomført på et vis.

Bildene som kan brukes er disse; 
(Klipp gjerne vekk logoen min) Lykke til til alle som velger å prøve seg! Heder, ære og god karma venter! 


Designendringer

Driver å endrer litt design for tida, og har lyst på noe som er litt renere og litt proffere. Siden vinteren nå er long gone er det på tide med en friskere, mer sommerlig look. 

Jeg har blant annet fjerna ramma på bloggen, og vil ha mulighet til å legge inn større bilder. 

Slik så det ut før...

Og hvordan det er nå, ser dere jo :)

Headeren må også endres, og siden jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha den (i hodet ja, ikke hvordan jeg skal gjennomføre det..) kommer jeg til å prøve meg frem litt fremover. Må bare finne de riktige bildene og den riktigte fonten så er det på! Det kan hende jeg kommer til å bytte header noen ganger før jeg blir helt fornøyd, vi får se. 

Have patience ♥ 

Har dere forslag til designendringer? Hvordan syns dere et bloggdesign skal være?Hvem er DU?

Gjennom nesten to hundre innlegg har dere blitt kjent med meg gjennom denne bloggen. Jeg har skrevet om meg selv, familien min, jobben min og ting jeg liker. 


Nå ser jeg at jeg har nesten 40 følgere på Bloglovin', en del venner på blogg.no og enda flere unike lesere hver dag. Jeg ser jo kommentarene deres, men ut fra statistikken er det jo ikke alle som legger igjen et spor.

 

Følger du meg ikke på Bloglovin' enda? Trykk bloglovin for å følge meg!


Sjuk og svak og drømmer om sommer!

Idag er jeg sjukling, og jeg sitter fortsatt i pysjen. Hodepine, svimmel, vondt overalt og null energi, der har du meg idag. Det har vært en innmari slapp dag, og jeg håper så inderlig jeg blir bedre til i morgen, for da hadde jeg tenkt meg en tur til Gjøvik og besøke en venninne. Pray.

Fordelen med å være sjuk er at jeg får surfa en del, når jeg ikke sover vel og merke. Idag har jeg nok vært innom alle nettaviser, blogger og nettbutikker som finnes. Hadde lommeboka tillat det hadde jeg nok klikket hjem noe fint også, men enn så lenge får jeg nøye meg med å kikke.

Er det bare meg, eller er det flere som gleder seg til å gå med småsko og lettere klær til våren?


Jumpsuit fra Only, den finner du her!


Lang, tynn skjorte fra Vila. Denne blir nok
kjempefin over en bikini til sommeren!
Kommer fra Vila og finnes her!


Nydelig bestemor-aktig veske fra Friis Company. Den finner du her!


Avslappede sko fra Adidas. Finnes her!Hello summer!


Gleder du deg til vår og sommer?


Nå er're hælja!

Idag har jeg nytt at jeg ikke har så mye planer. Godt å  kjenne på at en har fri også, blir jammen sliten etter en lang uke i full jobb!

Jeg var på  besøk hos en venninne idag, og vi var i byen en tur, gikk på kafè og kosa oss! Jeg, Mone og hennes nydelig sønn, Johan. Han er den skjønneste lille gutten du kan tenke deg, og gjett hvem som var så heldig å få skifte bleien.. Joda, tante Hie! (Hurra!)

Nydelig Mone ♥

Nydelige Johan ♥

I kveld er det TV-kveld, kanskje litt Grand Prix, og kanskje også litt smågodt..? Ja, tenker vi får love å spise litt smågodt i kveld, siden det ikke ble noe i går. Da sier vi det!

 

God helg alle sammen!

 

Jeg har fått min første sponsor!

Idag fikk jeg en hyggelig mail fra et firma som ønsker å sponse meg og bloggen min! Hvem og hva dette gjelder får dere se senere!

Jeg kan avsløre at det har noe med ergoterapi å gjøre...
Hva tror du det er?

 

Blogger jeg leser!

Jeg bruker Bloglovin' til å holde meg oppdatert på de bloggene jeg leser, og etter noen år er det ikke få. Mange har vært innom og blitt borte igjen, og noen har jeg lest i 3-4 år. Bloglovin' har jeg først begynt å bruke etter at jeg begynte å skrive selv, og for et fantastisk verktøy! Her får du oversikt over alle bloggene du vil følge, og du får servert oppdateringene oversiktlig og fint.

I tillegg til Bloglovin'-lista leser jeg andre jeg kommer over i forbifarten pluss noen av de jeg har på vennelista mi på blogg.no.

Her er de bloggene jeg følger:

Alle er linket

Linniiie

Astrid Katrine

Berit - blogg meg bakfra

Cecilie Fanevik

Charlottes verden

Edel Janita

Emmys life so far

Fotballfrue - Caroline

Regine - Face your fear

Frank Ragnarsson

Iselin

Julie og baby Oliver

Karoline Berget

Katinka Hellan

Katrine Dahl

Kayso - Kirsti

Kenza

Lene Orvik

Life by Randi

LilleHege - Litloo

Lillesmurf - Kari

Lillians treningsblogg

Livingdoll - Elise

Martine

Mewkid - Ina

Milla

Miss Xhaferi - Nina Amira

Mokkamaster - Monica

Mone

Mrs Pin

Ninas lille verden

Norske hemmeligheter

NurseNadia

Pitoresk - Karina

Renates kammers

Siljes reise

Sofies villa - Interiørbutikk

Stars and pink - Pernille

The Wonderwhys - Ingrid og Isabella

Vidar

Voe - Emilie

 

Vil DU følge meg på Bloglovin'? Trykk på symbolet!

bloglovinT.I. feat Christina Aguilera - Castle walls

Venneforespørsler og sånt...

Hellbillies - Mot straumen

Siden jeg begynte å blogge har det i ny og ne tikket inn venneforespørsler på blogg.no. Jeg har ignorert de fleste, siden jeg ikke gidder å fylle opp lista mi med blogger jeg ikke vil lese, og nå sitter jeg igjen med 14 fine folk som skriver blogger jeg faktisk har lyst å kikke innom! De fleste som spør er jo 12 år og skriver deretter, og det er jeg overhodet ikke interessert i.
Hva gjør dere? Godtar dere alle som spør, for å reklamere for bloggen deres eller velger dere kun ut de beste?

Og, vet dere hvordan, eller om, det går an å lagre et innlegg under flere kategorier? Dette innlegget her kan f.eks. kategoriseres under både "Blogg" og "Musikk"...

Nytt design!

Nå har jeg omsider fått endret designet mitt. Jeg begynte å bli så smått lei av det sommerlige rosa, og ønsket meg for noen dager siden en ny vinterheader. Jeg gjorde noen forsøk selv også, men ble aldri fornøyd. I dag tikket det inn en mail fra søte Silje, som sa hun hadde et forslag til meg, og jeg falt pladask! Se så søtt med sommerfuglene jeg tviholder på i et bånd! ♥

Når jeg først var inne på headerbytte tenkte jeg at jeg kunne prøve meg fram på designendring også, og plutselig (les: etter hundre forsøk) var bloggen fin og grønn!

Tusen hjertelig takk, Silje!


Bildet har jeg lånt fra bloggen hennes, Siljesreise.com

 

For curious George'r som ikke har vært innom her så mye, slik var det gamle designet:
Vil noen lage header til meg?

Jeg ønsker meg en jule- eller vinterheader. Etter hundre forsøk må jeg si jeg er lei, jeg får ikke til. Sommerheaderen min føler jeg er litt utgått nå, så jeg trenger en som passer litt bedre inn i sesongen.

Dersom noen føler for å prøve seg hadde jeg blitt innmari glad! Jeg kan desverre ikke love store premier eller cash, men kred skal du da få!

Jeg ønsker meg som sagt en som har tema jul eller vinter, helst vinter da jula plutselig er over igjen... Gjerne i rødt eller rødtoner, men det bør jo helst passe inn med den bakgrunnsfargen jeg har, så egentlig stiller du ganske fritt. Jeg vil ikke ha noe glorete eller dramatiske farger, men en nostalgisk, romantisk, koselig header med myke overganger som inneholder tekstene "Sofie", "sofiego.blogg.no" og "Hus og hjem, hverdagen og kjærligheten".

Hvis du vil bruke bilde av meg i headeren kan du bruke noen av disse
(Føl deg fri til å klippe litt i dem..)
Om du vil bruke dette bildet, kan det være ganske lite, ikke hovedbildet liksom...

 

OK, det var ti tusen krav, håper noen tør å prøve likevel!
LYKKE TIL!

GiveAway hos Siljes reise!

Silje som skriver bloggen Siljesreise har GiveAway og nå er det siste frist for å være med. Jeg tenkte jeg skulle henge meg på jeg også!Premien er tre deilige, økologiske kroppspleieprodukter fra Best av Alt.

Silje har skrevet hva Best av alt kan tilby, og det frister veldig å prøve produktene deres. Ingen har vondt av å ta litt mer vare på seg selv og den fine grønne kloden vår!


- Best av alt tilbyr førsteklasses velværeprodukter med økologiske og naturlige ingredienser.
- Hver ingrediens er nøye utvalgt for å lage produkter som jobber med huden og kroppen vår, ikke mot den.
- Råvarene fra naturen er dyrket på økologisk vis og har gjennomgått så lite etterbehandling som mulig for å bevare deres unike egenskaper.
- Produktene er 100 % naturlige,
- Inneholder ingen av de skadelige stoffene som ofte finnes i vanlige hudpleieprodukter.
- Produktene eller ingredienser er ikke testet på dyr.
Naturlige produkter bidrar til å gi deg flott og sterk hud og en sunn kropp. I tillegg får vi en litt grønnere jordklode ? et bedre sted å være for mennesker, dyr og planter.

Lørdag 6. november

Sahara hotnights - Visit to Vienna

Endelig helg! Etter en lang natts søvn er jeg superklar for fest, moro og ikke minst, folk på min egen alder! (De fleste jeg jobber med er 40+...) I kveld kommer noen folk hjem til oss for et lite vors før vi tenker oss en tur ut på byen. Har ikke vært så mye ute på byen i Hønefoss enda, så jeg er spent på hva utelivet her har å by på!

Nå er huset vasket og det samme er jeg. Da er det store spørsmålet; what to wear! Hater å finne ut hva jeg skal ha på meg, noen ganger blir ingenting bra, og jeg ender opp med en striesekk. Gutter har det så mye lettere. Den eller den skjorta? Den ja, vips, ferdig!

Hvis jeg finner noe bra å ha på meg kanskje det plutselig dukker opp et outfit-bilde, har ikke prøvd det før, så vi får se!
God helg!

 

Seize the day!

Avenged sevenfold - Seize the day

...eller legg deg ned på sofaen og se på tv-serier. Det har min dag bestått i, stort sett. Tror jeg brygger på en forkjølelse nå, hele kroppen er vond, halsen er sår og formen er generelt laber. Bah. Har ikke tid til å bli syk nå! Skal jobbe i morgen og fredag, og som om det ikke er nok pes å ha en ny jobb, så skal jeg være forkjølt oppi det hele? Nei, takk. Derfor har jeg gjort mitt beste for å unngå det. Idag har jeg drukket flere glass eplecidereddik utblanda med appelsinjuice for å prøve å knekke de lumske basseluskene, men jeg tror det er for sent... Eplecidereddik har funket før, men da bør det drikkes med en gang man merker at man er litt sår i halsen (altså i går for min del...) Det smaker høgg, men det er overraskende lett å venne seg til når man først har kommet over brekningsfasen ;)

Får vel luske borti sofaen igjen, idag er det kun avslapning og kos, må være så pigg som mulig i morra!


Dr Spencer Reid og resten av Criminal minds gjengen har
underholdt meg idag

 

Borte bra, men hjemme best

Nå er jeg hjemme igjen etter en koselig helg i Porsgrunn sammen med mamma, pappa, søstra mi og familien hennes. Hun har tre nydelige barn på fire, seks og ti år, og en mann da, såklart. I helga hadde mellomste jenta Ingeborg bursdag, hun ble seks år, og det måtte selvfølgelig feires! Det ble kilovis med kake og massevis av pakker, den som kunne være barn igjen... På søndag var det tid for Porsgrunn pike- og guttekorps sin årlige høstkonsert, og der spiller største tantebarnet mitt, Kristian. Han har akkurat begynt å spille tuba, og var så flink, gjett om det var en stolt tante på andre rad!


Selvportrett av minstejenta, Ragnhild, på fire år. Sjekk øyenfargene!


Ingeborg hadde bursdag i helga, og ble seks år gammel


Kristian på ti år, spiller tuba og hadde konsert på søndag

Har fortsatt søndagsfølelse siden jeg har fri idag, får komme igang med klesvask, støvsuging og alle kjedelige hverdagsaktiviteter. Bah.

Have a nice day! Musikkinnlegg kommer senere idag!

Helgetur

Idag reiser jeg til søstra mi og familien hennes i Porsgrunn og blir der over helga, så fra den kanten her blir det nok stille til mandag.

Ha en fin helg, dere som er innom her!
Bloggen har bursdag!

Hipp hurra!

Idag er bloggen én måned gammel, og jeg synes fortsatt blogging er morsomt. I løpet av denne tiden har jeg skrevet 36 innlegg, fått 147 kommentarer, hatt opptil 122 unike lesere per dag, hatt 3229 sidevisninger og fått 5 følgere på Bloglovin'. bloglovin   Jeg har også kommet på topplisten i Ringerike, på 4. plass akkurat nå, pass deg Voe ;) I tillegg har jeg "blitt kjent med" mange koselig bloggere!

All responsen er over all forventning, og det er den som gjør det morsomt å fortsette! Gleder meg til å fortsette med bloggingen, og håper det kommer enda flere lesere etter hvert!

Har dere forslag til hva dere har lyst å lese mer eller mindre om, kom gjerne med en kommentar!

bloglovin

Tjene penger på bloggen?

I det siste har jeg sett drøssevis av reklamer for hvordan du kan tjene penger på bloggen din "uten å gjøre noe!". Men er det virkelig så enkelt? Jeg har sett litt på Tradedoubler og såkalt Affiliatemarkedsføring, og hva det går ut på, og det ser jo ut til å være en seriøs side. Såvidt jeg har forstått går det ut på å linke til nettbutikker (etter at søknaden din har gått gjennom, og du er godkjent som affiliate) og du får provisjon (opp mot 12 prosent!) dersom noen handler via linken din.

Er det noen som har erfaring med dette, og kan fortelle meg litt om det? Er det så enkelt som det ser ut som, og er det virkelig noen penger å hente?
Drømmemenn

Det er mange kriterier som må oppfylles for å få tittelen Drømmemann. For meg må han blant annet være Mann med stor M, men samtidig være en myk mann, som ikke er redd for å vise følelser. Her er et knippe kjekkaser som ihvertfall oppfyller den visuelle delen av definisjonen.

(Alle bildene som ikke er mine er linket)


Michael Poulsen, vokalist i Volbeat. Dansk, deilig og fantastisk
rå på scenen


Aksel Lund Svindal. Vet jeg ikke er alene om å ha sansen for
han her! Barsk, sprek og...  opptatt, selvfølgelig.


Min Skal vi danse favoritt, Stig Henrik Hoff. Mannemann av en
familiefar. Gjør ingenting at han sier han vil prioritere familien,
synd det ikke er min familie ;) Trykk på bildet for å lese artikkelen


Odd Nordstoga. Kanskje ikke en typisk hunk, men gud så trivelig
da! Får du ikke lyst å ta med han heim te mor?

PS! Nevnte jeg at jeg allerede har funnet min Drømmemann?


Morten <3

 

Enig? Uenig? Få høre din mening om hvordan Drømmemannen er!

Følg meg på Bloglovin'

Follow my blog with bloglovin

Nå har jeg også begynt å bruke Bloglovin'. Vil du følge meg, klikk på linken over!

Thank you!

Spennende tider i møte

Det foregår mye spennende på jobbfronten akkurat nå. Kan ikke dele det riktig enda, for det er uvisst hva som skjer, og når det skjer. Men ting skjer! Kjenner jeg dirrer av spenning her jeg sitter, og er glad jeg har vært såpass frempå som jeg har vært, det lønner seg nå! Nå gjelder det bare å få fingeren ut av r*va og få tatt lappen, så skal du se ting faller på plass, sakte men sikkert...


Ny header og søndagskos

Siden jeg her ny her i bloggland har jeg ikke helt teken på det med design og header enda, så det kan fort bli litt skifting nå i begynnelsen, til jeg finner en jeg liker... Tar gjerne imot forslag fra dere erfarne bloggere, som vet hvordan det skal være!

Idag har jeg absolutt ingen planer, fantastisk deilig. Kanskje jeg går meg en tur, og kanskje jeg i samme slengen tar med kamera for å dokumentere den nydelige høsten vi har her nå...? Vi får se. Godt å ha en dag hvor ingenting er bestemt, butikkene er stengt og alt er rolig... *bankibordet*Snö vet å slappe av når hun kan...

Har du planer for søndagen?

 

Velkommen tilbake!

En av yndlingsbloggene mine, Renates kammers, har hatt lang ferie, men er endelig tilbake! Stikk innom bloggen hennes for å se hvordan det går med oppussingen av huset, og ønsk henne velkommen tilbake.Har du noen yndlingsblogger?

Blogger? Jeg?

Har tenkt en stund på å skaffe meg en blogg. Men er ikke det bare for fjortiser med stort oppmerksomhetsbehov? Jo, det kan det være, hvis du gjør det til det. For min del kommer dette (tror jeg) til å bli en blogg om blant annet interiør og trening ispedd litt hverdagslig fjas.Noe personlig, men ikke privat.

Bloggen ble født etter litt frem-og-tilbake kommentering med Kayso, hvor jeg luftet ideen om å lage en blogg for å vise frem interiøret i mitt nye hus, noe hun syntes jeg burde prøve. I det siste har jeg lest mange gode blogger som skiller seg ut fra de såkalte rosabloggene, og det er omtrent der jeg håper på å ligge også.

Her er ihvertfall mitt forsøk! Les og kos deg, eller gå å les en rosa en! (Jada, bakgrunnen min er i rosatoner...)

Visning i nye huset vårt! En spent Sofie sjekker om skapene er i orden!

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits