Ny jordmorkontroll

Idag var det tid for ny jordmorkontroll, etter at tirsdagens kontroll indikerte at det kunne være svangerskapsforgiftning på gang. Det meste så bra ut denne gangen, men jeg får svar på de siste prøvene i kveld. Noen verdier var gått opp, så da er det godt at de sjekker det opp litt ekstra. Godt at de heller sjekker en ting for mye, enn en ting for lite.. 

Idag var pappa'n også med på kontroll, så da tok han et par bilder mens jeg satt og tok sparkeprøve/CTG. Hoven i fjeset, sa du? 

 

Lillemor i magen sparka ihvertfall veldig bra, og pulsen hennes er fin, så da puster jeg ut og tar det rolig. Heldigvis er jeg ferdig med det meste av anstrengende ting her hjemme - type nedvask og ommøblering -  så de siste ukene kan jeg ta det piano og lade opp til hun kommer. Resten av dagen skal brukes til litt klesvask, støvsuging og sånt her hjemme, og kanskje en liten dupp.. Måtte tross alt opp grytidlig idag for jordmorkontroll (halv ni er tidlig når man har fri..) så da kan jeg få lov til å hvile litt midt på dagen. Nyter det mens jeg kan, jeg!

 

Hva er deres planer for dagen og helga? ♥

 


17 kommentarer

Åh det er så fint når de tar mange prøver og man blir sikker. Alltid bra med for mye enn for lite ja :D Hvile midt på dagen får du forhåpentligvis masse tid til når Agnes kommer ut også. Vi så på SATC serien hele dagen vi og sov innimellom. Amming tar skikkelig på!! Nå var det jo vinter og vi kunne ikke ut i - 10. Du kan jo ut å trille når du har overskudd :D Og man finner stor sett alltid overskudd til trillings hehe :D
Så fint at alt ser greit ut:) husker jeg måtte på sånn kontroll sist, alt var fint:)

Uf, man blir litt hoven i fjeset etterhvert ja...vi får vel bare leve med det:P Syns du var fin jeg:)

Sofie

27.04.2012 kl.15:13

litloo: Nå har jeg fått en deilig hvil, herregud så god senga er midt på dagen! Jeg satser på overskudd til gode trilleturer med Agnes når hun er lita, kan ikke skylde på været ihvertfall ;-)

Sofie

27.04.2012 kl.15:14

Therese: Bra at det gikk bra med deg :) Jeg er bare glad de sjekket det jeg.
Og litt (veldig) hoven i ansiktet, det tåler jeg, det går jo bort igjen etter hvert! :D

Kristel

27.04.2012 kl.17:24

Kjempegodt at alt ser bra ut. Lurt å hvile mest mulig, om det er tegn på svangerskapsforgiftning. Hvile er det som best holdet det i sjakk :)

Synes du ser fin ut jeg:D

Lillesmurf - Karil

27.04.2012 kl.17:26

Bra alt ser bra ut søte deg <3

maybritt-hansen

27.04.2012 kl.19:30

så bra at alt er vel med lille agnes.

Bodil

27.04.2012 kl.19:55

Kjempe topp at alt sto bra til med lille gull, håper ikke du utvikkler noe mer plager med svangerskapsforgiftning og at det skal ødelegge slutten på svangerskapet for deg.

Mitt råd, sov og slapp av så mye som overhode mulig nå før hun kommer. Jeg skulle gjerne ha hatt litt mer energi til overs når Tiril kom til verden. Jeg brukte dagen før hun kom til å vaske både hus og hunder og var temmelig sliten når jeg skulle legge meg.

Synes du ser flott ut jeg :)

Astrid Katrine

27.04.2012 kl.22:34

godt å hørra at alt e under kontroll!:) e så mye bedre når de tar nogen ekstra prøver:)

Mi helg e work, work, work:)

Marit B

27.04.2012 kl.23:32

Håpe d ikkje e svangerskapsforgiftning på gang, Sofie! Det skumle me d e at du kan være dårlig ifht t prøver å lignende, men likevel føle d i go form...

I hadde jo svangerskapsforgiftning. Alt va bra me Matilde utifra CTG, men d blei keisersnitt pga dårlige prøver hos me (protein i urin). Å by the way, du ser flott ut! :-)

Du sku sett bilde av me dagan før keisersnittet... Snakk om vannoppsamling i heile kroppen...! Go helg! :-)

Sofie

27.04.2012 kl.23:55

Marit B: Håper jeg også! Skal ihvertfall ta alle signaler på alvor :)
Flott med litt vann i kroppen ;) Av de bildene jeg har sett av deg etter fødsel ser det jo ut som det meste har rent av allerede :D
God helg! :)

Lindi

28.04.2012 kl.14:19

Ja det er absolutt godt at de undersøker en gang for mye :) Så bra at det aller meste så bra ut! :D

Linn H.

29.04.2012 kl.18:29

godt at alt virket bra :) ikke moro å gå å bekymre seg. Du får ha en fin søndag :)

symphonaire

29.04.2012 kl.20:13

Godt å vite at alt sto til bra! Håper du har hatt en fin helg :)

Anne

29.04.2012 kl.22:34

Jeg synes du ser flott ut jeg! Jeg måtte også sitte med det båndet da det var noen få uker igjen til termin, og jeg fikk plutselig vondt i magen på kvelden. Vi bodde litt utenfor byen i denne perioden, men heldigvis var samboeren min på kurs i byen og jeg var med han, og jeg hadde tilfeldigvis legitime dagen etter. Legen sendte meg rett til kvinneklinikken på sykehuset. Der tok de mange prøver, og fant ut at det mest sannsynlig var kynnere. Jeg hadde aldri hatt kynnere før, og var jo selvsagt litt bekymret. Men sønnen min så helt frisk og fin ut! Han ble født 9 dager over termin, så det var hvertfall ikke rier ;-) Jeg synes det er supert at de tar en sjekk for mye, enn en for lite, for å berolige oss smånervøse førstegangsmødre ;-) Håper alt står bare bra til med lille Agnes!

Sofie

29.04.2012 kl.23:03

Anne: Skummelt når man ikke helt vet hva som gjør at man har vondt. Jeg har hatt mye kynnere gjennom nesten hele svangerskapet, så akkurat det vet jeg hva er.. ;)
Ja helt enig, bedre med en ekstra sjekk. Jeg aner jo ikke hva som er greit og ikke ifht smerte. Jeg vil jo ikke syte, men samtidig vil jeg jo ikke gjøre noe som kan skade babyen min.. :)

Lillesmurf - Karil

30.04.2012 kl.10:14

SV: Ja nettbrett er moro ;) Håper du hadde en fin helg søta <3

Skriv en ny kommentar

hits