Badet er klart for baby!

Idag våkna jeg tidlig av en masete katt, og siden jeg ikke greide å sovne igjen stod jeg like gjerne opp litt før ni og begynte å vaske badet. Planen var å ta litt og litt i løpet av helga, men nedvaskes skulle det uansett, og før jeg visste ordet av det var jeg ferdig. Deilig! Bare resten av huset igjen da...

Slik så det ut når de fleste ting var tatt ut og alt var ferdig nedvaska...I går skrudde Morten sammen stellebordet, og idag var det tid for å se om det passa like godt inn som jeg så for meg...Ta-daaa! Det gikk! Det føles litt trangt nå, men vi venner oss nok til det. Stellebordet er Gulliver fra IKEA, og det har jeg fått anbefalt fra mange hold + at det har kommet veldig godt ut i tester, så jeg håper det står til forventningene!

I hyllene under stellematta har jeg tenkt til å kjøpe noen fine kurver til å oppbevare diverse småtterier i. Om dere vet om noen fine og praktiske kurver - skrik ut!

Babyen skal ha mesteparten av klærne sine i en egen kommode på soverommet, men jeg ser for meg at jeg kommer til å ha bodyer, strømpebukser og annet "undertøy" på badet. Vi får se hvordan det blir når hun faktisk kommer. Kjenner jeg meg selv rett må jeg prøve mange løsninger før jeg finner ut hva som er mest praktisk. Bleier, salver, kluter og håndklær skal vi også ha under her et sted.

Hittil har jeg lagt min elsk på Änglamark-serien til Coop (som også skal være best i test!), og babyolja er allerede på plass. Jeg vil helst ha milde, parfymefri produkter til den sarte babyhuden, så om dere kjenner til gode merker for baby vil jeg gjerne høre om det! :) 

 

Hva syns dere?

Har noen av dere Gulliver stellebord? Fornøyde? 

 

 

29 kommentarer

Tina

24.03.2012 kl.17:19

Det der ble jo kjempefint jo! :) For en nusselig stellematte med nusselige sauer på <3 Er den trappehyllen fra IKEA også? Ligner på en jeg har tenkt å kjøpe:) Vi skal på ikea på tirsdag for å handle inn til knertens rom. Jeg gleder meg!!! :D

symphonaire

24.03.2012 kl.17:26

Så fint stellebordet var! Du venner deg nok fort til den lille plassen, det gjorde hvertfall jeg når en haug med barnemøbler tok plass i huset vårt ;)

Edel

24.03.2012 kl.17:31

Kjempefint stellebord og bad! :-) Kjøpte et til Emilian jeg også, men for å være helt ærlig så ble det aldri brukt. Syns det var så knotete å ta med han inn på badet hver gang jeg skulle skifte bleie, så det ble bare til at vi brukte stellematta til å skifte på gulvet på det rommet man befant oss, haha :p Mye mer praktisk, også slipper man høyden jeg er så redd for! ! Men det er jo smak og behag selvsagt, men det var iallefall stellebordet som ble minst brukt av alt utstyr vi hadde.

Jannicke- Jattes.com

24.03.2012 kl.17:35

Så flink du er som har vasket og ordnet :) Passet jo fint inn med stellebordet :))

Koselig når tingene kommer på plass kan jeg tenke meg :)

Ha en fin kveld,

KLem Jatte ...

may sissel heggem

24.03.2012 kl.18:01

angående såper osv..så anbefaler i dr.greve serien for unga på apoteket..kosta litt men absolutt verdt d:) å a-derma lotion te huden e noe i vil anbefale,den e veldi fin te atopsk eksem aron he ikkje utslett lengre ette i begynte me den og finnes ikkje tør i huden hell :),vitapan salven te baken e super ved stell for å forebygge sårhet å sku d oppstå så bruk inotyol salven ( den e veldig tjukk,nesten som leire,men suuuper effektiv :)..da e man fin natta over att :)) alt fåes på apoteket :)) ikkje sikkert du vil like disse sku du prøve dem ut,så lykke te i jakten på d du synes funker best :)

Hild Frøya

24.03.2012 kl.18:33

Har ikke det stellebordet nei, men det så innmari fint ut. Vi fikk en stellekommode gjennom finn.no vi, denne gangen. Når Ingrid var liten hadde vi så liten plass at vi brukte vaskemaskinen som stelebord. Kjøpte bare en sånn matte til å ha oppå..

kildahlolsen

24.03.2012 kl.18:44

Så fint det ble :)

Sofie

24.03.2012 kl.19:07

Tina: Ja, ble igrunnen ganske fornøyd selv om det ble litt trangt :) Stellematta er fra Färg & Form, kjøpte den på lekmer.no. Har visst litt dilla på sauer ;)

Hylla er fra Jysk. Superpraktisk! Får plass til innmari mye rart i den, og den tar nesten ikke plass på badet :D

Veldig morsomt å handle inn til de små! :D

Sofie

24.03.2012 kl.19:08

symphonaire: Takk :) Ja, det er nok bare en vanesak. Vi ommøblerte på badet for noen uker siden og syns vi fikk så god plass, så nå føltes det plutselig veldig trangt igjen.. :p

Sofie

24.03.2012 kl.19:10

Edel: Takk :) Å, så for meg at stellebord var helt uunnværlig jeg! Men det er jo sikkert smak og behag ja. Jeg liker å få ting i riktig arbeidshøyde, ergoterapeut vettu :P Hehe ;)

Sofie

24.03.2012 kl.19:11

may sissel heggem: Takk for gode tips :D Alltid kjekt å høre anbefalinger fra andre som har brukt dem, det kommer godt med!

Sofie

24.03.2012 kl.19:12

kildahlolsen: Takk :) Kjempekoselig å ordne til babyen kommer!

Cecilie

24.03.2012 kl.20:50

Hei:)

ville bare si at du har en kjempefin blogg :)

marry g olsen

24.03.2012 kl.20:56

Veldig fint stellebord, deilig å være ferdig med vasking av badet da :)

Mai-Lovise Tufte

24.03.2012 kl.22:09

Dette ser kjempe bra ut :)

Cristina

24.03.2012 kl.22:42

Kjempefint! :)

kayso

24.03.2012 kl.22:53

se der ja, nå er det plass til baby-agnes stell :) Koselig, og den stellematten var jo stilig med sauer også! angrer litt på at vi ikke valgte sauer i stedet for skyer som vi endte opp med.. Jeg har også produkter fra den coopserien av samme grunn - miljøvennlig og best i test :) Men etter at jeg var på føden forelsket jeg meg i badeoljen de brukte der som selges "bak disken" på apotek.. De har i allefall ikke stått fremme her i byen :P Jeg kommer sikkert til å skrive om den om ikke så lenge, for den er utrolig god og herlig og jaaa... sikkert veldig bra også siden de bruker den på føden og den koster litt?! Baby lukter enda mer baby av den også <3

jeg hadde også stellematten den veien dere har den her nå oppe på stellebordet, men fant ut at jeg ikke fikk til å stelle henne fra siden, så vi endte opp med å snu stellematten slik at hun ligger med beina mot oss mens vi steller henne. Klarte ikke å få til teknikken med å stelle bebis fra siden :)

Sofie

24.03.2012 kl.22:58

kayso: Ja, nå kan hun snart komme! :D Har fått så dilla på sauer! Det stod mellom prikker og sauer, men den med prikker var utsolgt så da ble valget lett ;)

Spent på å høre om badeolja di! Finnes det noe bedre enn babylukt forresten? <3

Ja, vettu, vi pønska litt på hvordan vi skulle ha stellebordet, nettopp fordi jeg helst vil ha en gunstig arbeidsstilling under stell (ergoterapeut sa du?). Den stigehylla ble flytta litt rundt, så nå er det ihvertfall plass til å stå både på sida og ved fotenden hennes, så jeg tror det skal funke fint :) Må nok prøve oss fram litt!

Pearly

25.03.2012 kl.01:47

Nydelig, kjempe søt den stellematta da. Vi har så lite bad at vi skal ha stellebordet på soverommet, det blir en malm kommode fra ikea som skal få seg ei søt stellematte. Men først må jeg finne ei....men aner ikke hva jeg vil ha. Må vel lete litt på nett....for jeg tenker at den kan vi bare ta med oss på badet om vi trenger det også ;)

Sofie

25.03.2012 kl.11:24

Pearly: Ja det er ikke alltid det går an å ha den på badet, jeg vet mange som har stelleplassen på soverommet og det har funka det også! Bruker jo ofte våtservietter har jeg inntrykk av? Jeg fant stellematta mi på lekmer.no, der hadde de mange fine som var litt utenom det vanlige. Min er av merket Färg og form, og de hadde i mange mønster og farger, i tillegg til at matta er tjukk og god :D

Nina Grorud Nicolaisen

25.03.2012 kl.12:40

Det ble kjempe bra! De har mange forskjellige kurver på Jysk vet jeg, men IKEA har jo en del også :) Ellers er det kanskje noen billige på Europris også ;)

Blir nok kjempe bra!! Gleder meg til å se hvordan stellebordet ser ut når alt er på plass, inkl. lillebaby! :D

SV: Hvis bleien skulle lekke, eller at de små tisser på det (jeg pleier å skifte tissebleiene oppi vogna når vi er i byen f.eks og da er det lett at strålen står hehe ;)) er det bare å tørke det vekk med en tørr klut eller papir. I de ekte lammeskinnene er det jo naturlig lanolin som gjør skinnene selvrensende! Hvis det kommer bæsj på det kan man vaske det vekk med en våt klut, evt skulle det opp med ullvaskemiddel som det er lanolin i og henge det til tørk! De skal vel helst ikke i vaskemaskinen hvis det ikke er helt krise, men de blir ikke ødelagt på ullprogram :)

Så lekkasjer gjør ingenting ;)

Oliver ligger bare rett på skinnet, men har faktisk aldri hatt ordentlig uhell bortsett fra tiss da! ;)

Tror det står vaskeanvisninger på nostebarn.no også forresten :)

Sofie

25.03.2012 kl.12:54

Nina Grorud Nicolaisen: Ja, jeg får ta en myserunde å finne kurver. Vil jo ha alt klart snart, for plutselig er hun her :D

Godt å høre at skinna er så gode, da er det jo ingen sak. Lillemor skal ihvertfall få et slikt et! :D Bruker du det hele året? :)

Nina Grorud Nicolaisen

25.03.2012 kl.13:57

Nå har lillegutt bare vært her på vinteren, men skinna er jo varme- og kulderegulerende, så de holder bebisen varm på vinteren og kald på sommeren! Så kommer til å ha det i vogna til sommeren også, da kan han jo ligge i bare bleia nesten oppå det, med et tynt pledd over også kanskje ;)

Så det er virkelig verdt å investere i et slikt et! De holder seg fine i år etter år! :)

LiteHi

25.03.2012 kl.15:51

Det ble jo kjeeempefint! Nå er det bare å glede seg til babyen kommer. Lillebror trenger bare rent vann når han bader - huden hans er kjempemyk og han lukter deilig baby. Ellers bruker vi vanlig fet sinksalve til sår stump.

Lillesmurf - Kari

25.03.2012 kl.17:28

Så fint det ble :)

SV: Tusen takk søte sofie :) Jeg drikker ekstra lett med dvitamin.. dette handler mer om at jeg har hatt god rutine og derfor hoppet over en del piller :/
Så herlig å få ting på plass. Mindre plass blir du nok raskt vant med :) Fint at du er obs på hva du smører på babyen din. Et lite tips er å unga produkter som innerholder mineraolje/parafinium liquidium som det så fint heter. Natusan babyolje inneholder dette og det kan gi eksem og det gir heller ingen fukt. Ligger kun som en hinne utenpå huden :) Lykke til med babyprodukter søta. Og et praktisk system finner nok en kreativ jente som deg :)

Cecilie

31.03.2012 kl.23:57

Kjempefint ble det. :D Og dere venner dere nok til det. ;) Vi har det myyye trangere på badet enn dere, og vi klarer oss. :P Hehe....

Kristel

02.04.2012 kl.21:05

Så fint det ble :D

Vi hadde selv det stellebordet, og likte det kjempegodt. Gav det videre til søstra mi når hun fikk i februar nå. Syntes det var så snedig med to hyller under. Hadde kurver vi, med stellesakene i, på den øverste hylla og bleiepakkene i den nederste hylla + håndduker og sånn :)

Astrid Katrine

05.04.2012 kl.20:57

nå e redet snart ferdig;) trangt???? du sko sett vårt bad du:P

Skriv en ny kommentar

hits